v zadnjih nekaj letih sem pa res bil prisoten na dveh (sobotnih) mašah. sicer pa spremljam medije, se pogovarjam z ljudmi, ki so redni obiskovalci, skratka dovolj, da sem si ustvaril neko mnenje.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kot kaže si ti reden in zvest obiskovalec nedeljskih svetih maš, ker si tako na tekočem, kaj vse se v cerkvah govori in dogaja.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
johannes temu se reče da si agnostik.
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Pustimo imena, oznake.
Tudi neverni smo lahko pošteni, etični. In to je v teh časih kopičenja dobrin, ter grabljenja - treba spoštovati.
Ne pa to, kdo hodi v cerkev ali džamijo, in tam meče v pušico. Moje mnenje je, da meče v pušico praviloma tisti, ki ma slabo vest.
To pa, da nekdo greši, nato pa se izpove in odmoli nekaj očenašev ali zdravamarij, pa je zame celo - perverzno.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nečloveška interpretacija?
Imajo psi boga? Stardec
Definitivno.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nečloveška interpretacija?
Imajo psi boga? Stardec
No lepo, da imaš vernike za družbo in da bereš medije kot so; družina, ognjišče..... in da hodiš k sobotni maši. Vsaj veš koga je potrebno volit, kako moraš razmišljat itd.....Citat:
Uporabnik sass pravi:
v zadnjih nekaj letih sem pa res bil prisoten na dveh (sobotnih) mašah. sicer pa spremljam medije, se pogovarjam z ljudmi, ki so redni obiskovalci, skratka dovolj, da sem si ustvaril neko mnenje.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kot kaže si ti reden in zvest obiskovalec nedeljskih svetih maš, ker si tako na tekočem, kaj vse se v cerkvah govori in dogaja.
Itak; pes, pasji drek, partizan, koministična pesem, capl, snečer....to paše skupaj.Citat:
Uporabnik capl pravi:
Stardec bo za kazen, na vse veke vekov, pobiral pasje dreke ob spremljavi partizanskih in komunističnih pesmi
enako, kot si ti v službi počel pod to sliko..pohvalno.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Titovo sliko iz službe sem obesil na za to primerno mesto. Poleg pesjaka, da moj pes Floki ve, kam mora it kakat in lulat.