Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Sem mislil, da bo na avto višjega cenovnega razreda padla kakšna, ki ima svojo nepremičnino.
Pa ti ni uspelo?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Dejstva so, da če je smrtnost večja kot rodnost, na dolgi rok popušiš. In to se dogaja pri tistih, ki so opustili tradiconalne vrednote, kamor sodi tudi življenje v skupnih hišah, celo gospodinjstvih.
Citat:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Sem mislil, da bo na avto višjega cenovnega razreda padla kakšna, ki ima svojo nepremičnino.
Pa ti ni uspelo?
Verjetno težko najdeš alteraša, ki ne ve za tvoje prigode z avtom višjega cenovnega razreda.
Meni ni treba živeti v mama hotelu niti imeti partnerke, ki bi me vselila k sebi.
makaronarji zelo dolgo živijo doma pa imajo vseeno zelo nizko rodnost... seveda je recimo afganistan taka lepa država kjer je incest taka tradicionalna družbena vrednota rodnost pa primerno visoka... saj če je pol teh revežev slepih zaradi incesta ni take panike.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Dejstva so, da če je smrtnost večja kot rodnost, na dolgi rok popušiš. In to se dogaja pri tistih, ki so opustili tradiconalne vrednote, kamor sodi tudi življenje v skupnih hišah, celo gospodinjstvih.
jaz je ne vem. sicer pa nekako nisem pravi alteraš...Citat:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Pa ti ni uspelo?
Verjetno težko najdeš alteraša, ki ne ve za tvoje prigode z avtom višjega cenovnega razreda.
Meni ni treba živeti v mama hotelu niti imeti partnerke, ki bi me vselila k sebi.
za zagovarja svoje mnenje seveda. ali da se zagovarja...Citat:
Po treh straneh si že dobil feedback, kaj si alter javnost misli o bivanju pri starših. Vsakemu svoje, ti živi tako, mi bomo drugače. Še vedno pa mi ni čisto jasno, čemu si sploh odprl to temo, če nisi bil pripravljen na mnenja drugače mislečih .
P.S.: Poudarjanje dejstva, da čisto, čisto sami plačujete položnice, meni zveni podobno kot: mi kdo kupi novega A8? Saj vzdrževal ga bom že sam.
Edit: tipkarska napaka
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Glej, izjeme so povsod, generalno gledano pa 'samstojnim' nataliteta pada, 'luzerjem' pa ostaja visoko oziroma raste.