Zakaj je tako narobe bivati pri starših?!

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
3/4 alterja je zasvinjanega s kozlanjem od tebe in še treh sralcev. A se lahko to na privat zmente, ali pa si odprite svojo temo in si jih v njej merite do nezavesti. Razumem, da je v čveku, spamu in parlamentu na 1 normalen post, 30 sralskih, pač človek ne bere tega in ni nobenega problema, ampak zadnje čase userjete pa čisto vsako temo, brez izjeme, tudi če je o letnih gumah.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.530
2.907
113
v lokalni ostariji
štiber, ti sti en pravljičar vlečeš zaključke nabijaš... in iščeš spor še posebej s patriotom, gattom...

vsak naj živi tako kot njemu paše. edino naj ne pametuje drugim kako bi moral živet...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
tip dejansko misli da je pomemben..pa komu bi prišlo na pamet da bi nas brigalo kaj počneta z mamico?. WTF efekt.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.054
5.659
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
vsak naj živi tako kot njemu paše. edino naj ne pametuje drugim kako bi moral živet...

Zakaj si se potem obregnil vame (pa še koga) v tej temi če ti za življenski slog posameznika tako "dol visi" ?
tongue-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.054
5.659
113
Aha
smile-1.gif
v silni jugi se pač nikoli ni dedovalo...se je samo nacionaliziralo za potrebe....

No samo da smo rešili tvoj problem s težavo
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Mimogrede, stvari so pri zalezovanju so šle tako daleč, da mama enega od članov tega foruma pri skupnem znancu poizveduje, kje in s kom živim
bonk.gif
Da prihranim tej mamici trud...živim pod skupno streho s saro (bi gospa morala poznati, če ne, pa soræi, paæ slab spomin ali kaj), če je verjeti merilcu razdalj, tri kilometre stran od družinske kulle.

Sedaj si ga pa lahko greste drkat na te podatke, bolniki.
grin1.gif

Res zanimivo, kako radi brskate za drugimi, ampak hej, ko pa o vas kaj pride na dan, pa skaæete do stropa, glavni skakalci so pa sneæka, buco pa luzer iz biræne vasi...
evil.gif

No, če nekdo blati pokojnega sorodnika z nacistom čeprav dobro ve, da temu ni tako, je skakanje še mila zadeva, poleg ostalih izpadov o judovskem poreklu ipd..

Ni problema glede štosov na lasten račun, samo včasih pa zadeve uidejo.

Pa kdo bo tebe zalezoval, bodi resen, ve se kdo si že od mobisuxa naprej, zdaj pa scene delaš.

Če bi ti kdo kaj hotel, bi te najbrž že "obiskal" al kaj.

Ne pisat pravljic.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
ksz

Cena bivanja (oz. SObivanja) pri starših je lahko velika. Jaz sem se zato kar lahko odločil, ker imamo ogromno bajto in parcelo, starci ne bi imeli kaj počet s penzijam (kar se tiče vzdrževanja) in tudi racionalno ne bi blo. Če bi težil, da bova šla z mojo na svoje, bi verjetno naletel celo na prošnje da ostaneva. S starši se dobro razumem, snaho majo pa še rajše kot mene, samo ona njih ne, kar je ena od velik cenovnih postavk življenja doma.

Noben ni pomislil na svoje starše kaj in kako bodo, ko se bodo sami ponosno odselili na SVOJE? Ste pomislili kdaj, da če se familija dobro razume je to en velik plus tudi za starše? Kdo bo financiral streho, delal okoli hiše, kuril ck na trdo gorivo (pucal gozd, spravljal drva...)...

Našim veliko od penzije ostane, drušno mata, neverjetno kako sebično se lahko obnaša zarodek.
crazy1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
ksz

Cena bivanja (oz. SObivanja) pri starših je lahko velika. Jaz sem se zato kar lahko odločil, ker imamo ogromno bajto in parcelo, starci ne bi imeli kaj počet s penzijam (kar se tiče vzdrževanja) in tudi racionalno ne bi blo. Če bi težil, da bova šla z mojo na svoje, bi verjetno naletel celo na prošnje da ostaneva. S starši se dobro razumem, snaho majo pa še rajše kot mene, samo ona njih ne, kar je ena od velik cenovnih postavk življenja doma.

Noben ni pomislil na svoje starše kaj in kako bodo, ko se bodo sami ponosno odselili na SVOJE? Ste pomislili kdaj, da če se familija dobro razume je to en velik plus tudi za starše? Kdo bo financiral streho, delal okoli hiše, kuril ck na trdo gorivo (pucal gozd, spravljal drva...)...

Našim veliko od penzije ostane, drušno mata, neverjetno kako sebično se lahko obnaša zarodek.
crazy1.gif

Starci so sami poskrbeli za svoje bivanje, jaz sem za svoje bivanje. Niti ne mislim celo življenje nekoga poslušati, da sem "na njihovem" niti me ne zanima dedovanje nekoč (in vse, kar tu lahko nastane).

Kamele0N

23. jul 2008
42.054
5.659
113
Glej da se nisi zarekel tukaj...ko se boste na koncu scufal za bajto
tongue-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Just prooved my point.

Jasno, da nimate kaj v bljižini počet če se pač ne prebavljate.

Ne vem pol kaj od svojih otrok pričakujete, če s svojimi starci ne morete govort, brez da bi si polena pod noge metali.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
Veselica na svoja stara leta, ko bo vzgled svojim otrokom. Za takšne bo državaposkrbela, si ne znam mislit kako.

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
V praksi imaš en tak idealni primer na 10 zavoženih. Ali se starim začne mal fuzlat tam nekje po petdesetem - fotre udari druga puberteta in si najdejo mlajšo baburo ali pa ga začnejo drinkat in serjejo po glavi vsem bližnjim naslednjih 20 let. Ali pa jih nekje pri 65 pobere rak ali infarkt. Če pogledam bližnjo okolico, od tridesetih parov (60-70 let) ne vem če jih 5 naštejem da imata pošlihtano (mentalno in fizično zdravje in odnose z otrokom). Ali je ženska sama, ali ima pijanca, ali se tožijo, ali pa ima pod streho še (najmanj enega) nepreskrbljenega 35 letnika. Redki so da se kar malo iz dolgčasa ali žlehtnobe ne prebavljajo.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Glej da se nisi zarekel tukaj...ko se boste na koncu scufal za bajto
tongue-1.gif

Hiše res ne rabim. Starejši kot bom, vse manj jo bom potreboval.

Opažam tudi, da imate fetiš na hiše. Bivanje pri starših vam predstavlja edini zdrav odnos? Če se odseliš, si samodejno že skregan s starši na smrt in se ne prebavljaš?

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Just prooved my point.

Jasno, da nimate kaj v bljižini počet če se pač ne prebavljate.

Ne vem pol kaj od svojih otrok pričakujete, če s svojimi starci ne morete govort, brez da bi si polena pod noge metali.

Puhlice in predsodki. S starši se zelo dobro razumemo.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Veselica na svoja stara leta, ko bo vzgled svojim otrokom. Za takšne bo državaposkrbela, si ne znam mislit kako.

Je tvoj zgled boljši? V čem si toliko boljši od ostalih?