Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
vsak naj živi tako kot njemu paše. edino naj ne pametuje drugim kako bi moral živet...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Mimogrede, stvari so pri zalezovanju so šle tako daleč, da mama enega od članov tega foruma pri skupnem znancu poizveduje, kje in s kom živimDa prihranim tej mamici trud...živim pod skupno streho s saro (bi gospa morala poznati, če ne, pa soræi, paæ slab spomin ali kaj), če je verjeti merilcu razdalj, tri kilometre stran od družinske kulle.
Sedaj si ga pa lahko greste drkat na te podatke, bolniki.
Res zanimivo, kako radi brskate za drugimi, ampak hej, ko pa o vas kaj pride na dan, pa skaæete do stropa, glavni skakalci so pa sneæka, buco pa luzer iz biræne vasi...
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
ksz
Cena bivanja (oz. SObivanja) pri starših je lahko velika. Jaz sem se zato kar lahko odločil, ker imamo ogromno bajto in parcelo, starci ne bi imeli kaj počet s penzijam (kar se tiče vzdrževanja) in tudi racionalno ne bi blo. Če bi težil, da bova šla z mojo na svoje, bi verjetno naletel celo na prošnje da ostaneva. S starši se dobro razumem, snaho majo pa še rajše kot mene, samo ona njih ne, kar je ena od velik cenovnih postavk življenja doma.
Noben ni pomislil na svoje starše kaj in kako bodo, ko se bodo sami ponosno odselili na SVOJE? Ste pomislili kdaj, da če se familija dobro razume je to en velik plus tudi za starše? Kdo bo financiral streho, delal okoli hiše, kuril ck na trdo gorivo (pucal gozd, spravljal drva...)...
Našim veliko od penzije ostane, drušno mata, neverjetno kako sebično se lahko obnaša zarodek.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Glej da se nisi zarekel tukaj...ko se boste na koncu scufal za bajto
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Just prooved my point.
Jasno, da nimate kaj v bljižini počet če se pač ne prebavljate.
Ne vem pol kaj od svojih otrok pričakujete, če s svojimi starci ne morete govort, brez da bi si polena pod noge metali.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Veselica na svoja stara leta, ko bo vzgled svojim otrokom. Za takšne bo državaposkrbela, si ne znam mislit kako.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
v marsičem
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Just prooved my point.
Jasno, da nimate kaj v bljižini počet če se pač ne prebavljate.
Ne vem pol kaj od svojih otrok pričakujete, če s svojimi starci ne morete govort, brez da bi si polena pod noge metali.
Puhlice in predsodki. S starši se zelo dobro razumemo.