Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz govejo juho s korenčkom in korenjem peteršilja, z rezanci,
kuhano govedino iz te juhe z obilico hrena, debelim kosom kruha,
liter Radenske, za poobedek pa steklenico dobrega viskija in eno uro sam s sabo.
Beefsteak medium, v poprovi omaki z jajcem na vrhu. Kozarec malvazije in pa kos dobre sadno/ kostanjeve torte in espresso na koncu.
Pa od Zimmerja Time zraven.
P.s ob sončnem zahodu konec maja v Goriških brdih.
Beefsteak medium, v poprovi omaki z jajcem na vrhu. Kozarec malvazije in pa kos dobre sadno/ kostanjeve torte in espresso na koncu.
Pa od Zimmerja Time zraven.
P.s ob sončnem zahodu konec maja v Goriških brdih.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.