Za ženske: Kozmetika in ostalo

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Saj ta Lancome je tudi podobne zasnove. Bom šla malo mimo njihove police pogledati zadeve. Drugače pa sem slišala, da naj bi bil dober tudi Lorealov (spet ista fora z oljem).

Jst si dostkrat sposodim pri sestri tega Lorealovega pa morm rečt, da je zlo fajn. Odstran ves make up v nulo pa ni čisto nič agresivno. Collistar ma tud neko tako zadevo pa je tudi zelo OK.
zmaga.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
od ličil uporabljam maskara MF al pa od loreala volume shoking(a je prou napisan). Pudra(tekočega) mi je lih zmankal tako, da bo trena si neki novga omislt. Puder v kamnu mam od Maybeline. Barvico črno mam od tud Maybeline(spet ne vem če prav pišem)...no se mi zdi da mam. Pol mam še en kup barvic za oči v drugih barvah(rjava, srebrna tud temno zeleno sem zasledila--->vse moji mami pobrala
smile-1.gif
) Uporabljam še lip gloss MF(neki ki po čokoladi diši) ali pa čist navadna labela sos

Kar se pa tiče ostale kozmetike: šampon in balzam sem imela nivea za rjave lase, pa sem za zamenjala za pantene za rjave lase. Pa še tega bom menjala za šampon za svetle lase. Gel za tuširanje mam enga z vonjem po citrusih(pojma nimam ker) isto mleko za telo. Zadnje čase spet neki uporablam(če se že spomnm) vosek za lase...samo zato ker mi lepo diši. Od subrine.