Za starejše ( 38+) Mal za hec, pa mal za res!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Tele dve bejbe sta izgleda res jadne, da kurta tipe po netu.... Predvidevam, da če bi vedeli kako izgledata ...

Kiara

Pripravnik
1. feb 2010
232
0
16
Bled
...bi se kaj hitro ugriznil v jezik in spremenil svoje mnenje
evil.gif

Ti pa si očitno zelo iskano meso, sklepam po tem kar si uspel povedati...
aplauz.gif

p.s. Drugače pa če bi pozorno prebral, bi lahko videl, da jaz sploh ne iščem, ker sem svojo srečo že našla.
srce-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
kako že pravijo? če mucku/i stopiš na rep ...
evil.gif

Ampak, Fadile, druže, tokrat si se pa res zmotil ... Vsaj za eno od dveh naštetih ti lahko potrdim, da se motiš. ONA izgleda ...
grims-1.gif

p.s. jeba je le, ker oni dve ne vesta, katero mislim.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Vseh še zdaleč ne ... fino pa je, da bejba ve, s kom ima opravka. Sicer pa že večina ve, kdo in kakšen sem
evil.gif

BTW, nikar še ti ne mešaj (saj veš česa) v tej temi, ker preprosto nimaš več časa ...
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ampak nismo vedeli, da nimaš 50 kil s pojstlo vred? a potem okrog hodiš tko oblečen kot noubady na tisti sliki, torej 10 majc naenkrat? zdej pa vem, zakaj tko nabildan zgledaš
tongue-1.gif

ja, virtualnega cajta imam mal premal, ampak taprav cajt se nikamor ne premakne..šele sreda je
cry12bpy.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Prej so bejbe neki razpravljale o šarmantno sivih gospodih pri 40. Kaj pa šarmantno sivi gospodje pri 30 ali pa še kaj manj
17758-icon_confused.gif

Kaj pa šarmantni sivi gospodje 50+, 60+? Seveda so (še živi) tudi taki...
In nekateri se radi družijo s 25-letnicami. In gre tudi brez "hopa-cupa".

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
No, 50 let je pa zame vseen mal preveč. Al pa 60, madona sej tok je star moj oče (oziroma oče bo 63, mama pa je 50)...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Svojo srečo že našla v čokoladnem tipu ! Hehe... Večina vas sanja črne tipe, visoke, modre oči in oh in sploh.... za lažno samozavestjo pa se skriva zakompleksana kmetulja, ki jo je bivši dal na čevelj in to zasluženo. S svojimi blond pobarvanimi lasmi si res lahko tarča raznih potrebnih črnolascev... Zna se odakle ! Ta pravi tipi se s takimi kot sta vidve ukvarjajo izključno za hobi. Vsako " romantično večerjo " , pa morata odslužiti v naturalijah.
I Nokere druže, močno dvomim v tvoj ukus. Mislim, da bi jima v najboljšem primeru dal oceno 3. Seveda na lestvici od 1 do 5 ! Razen, če lezeš v rit in na kaj računaš !?
cool-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
No, 50 let je pa zame vseen mal preveč. Al pa 60, madona sej tok je star moj oče (oziroma oče bo 63, mama pa je 50)...

Pa kaj potem? Psihiatri povedo, da mnoga dekleta celo življenje v partnerjih podzavestno iščejo očeta... In jih seveda ne dobijo.
22-letnici pač 25-letnik ne more nuditi niti približek take starostne kombinacije. Ima še vse zobe, ima še vse lase.
evil.gif
In praviloma ejakulira že po petih minutah seksa.

Če zgolj o kontroliranju orgazma: mnogi 50-letniki lahko zdržijo uro, mogoče tudi dve. Vaja tudi tu naredi mojstra.
Seveda pa tistih gospodov, ki ne morejo več, v to elito ne štejem...

Sicer pa je tudi v starostni skupini 18-30 let več kot 20% moških, ki imajo občasne, ali stalne težave z erekcijo. Dejstva pač...

Nazadnje urejeno:

Kiara

Pripravnik
1. feb 2010
232
0
16
Bled
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Svojo srečo že našla v čokoladnem tipu ! Hehe... Večina vas sanja črne tipe, visoke, modre oči in oh in sploh.... za lažno samozavestjo pa se skriva zakompleksana kmetulja, ki jo je bivši dal na čevelj in to zasluženo. S svojimi blond pobarvanimi lasmi si res lahko tarča raznih potrebnih črnolascev... Zna se odakle ! Ta pravi tipi se s takimi kot sta vidve ukvarjajo izključno za hobi. Vsako " romantično večerjo " , pa morata odslužiti v naturalijah.
I Nokere druže, močno dvomim v tvoj ukus. Mislim, da bi jima v najboljšem primeru dal oceno 3. Seveda na lestvici od 1 do 5 ! Razen, če lezeš v rit in na kaj računaš !?
cool-1.gif

[*]Who are you to judge me?
[*]Po tvojem mnenju, če ima moški temno polt in rjave oči, to pomeni, da je "zna se odakle"? ..tipično... zabita kmečka logika!
[*]Nisem blond in tudi če bi bila, kaj to pove o človeku? ...spet zabita kmečka logika!
[*]Ocenil bi naju z oceno 3? Kako lahko ocenjuješ človeka, ki ga niti ne poznaš in si prebral 5 njegovih prispevkov?!
[*]Samozavestna? Niti ne! Če pa imam opravka s takšnimi kot si ti, pa VEDNO!
[*]"Ta pravi tipi imajo takšne kot si ti samo za hobi".. Kaj si s tem mislil? Smatraš, da si ti eden izmed njih? Pravi moški, pri svojih 38+ ne visijo na tovrstnih forumih in se ne naslajajo nad mladimi puncami preko neta in nikakor ne delijo svojih izkušenj z "dvema jadnima bejbama" (tako kot si naju sam poimenoval)!
[*]Še bi lahko naštevala...

So please don't judge me unless you know me!

Lep dan še naprej.

@noker: Tisto zgoraj ni bilo namenjeno tebi in vsekakor ne velja zate!
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
OMG... Kiara, se podpišem pod tvoj prejšnji post.

Mislim, takega posploševanja pa še ne... :roll:
Raje ne bom nič napisala, ker se ne spuščam na takšen nivo kot so nekateri tule...

Bajbaj
by Jadna bejba2

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
fadilu, kaj se strinjaš? Ynoz je sam ljubosumen, ker kao "starčki" pri 40 lahko zavrtijo mlado bejbo.

@kiara...zakaj pa na nokerja ne leti tisto zapisano? a je on kaj spešl hehe
wink-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Nokere druže, močno dvomim v tvoj ukus.

Ni potrebe, moj okus je "polžji". Če poenostavim: glede na moj okus bejb se marsikateremu (predvsem uporabniku Alterja) lahko cedijo sline ... in pazi, govorim o okusu. O tem, kaj dejansko dobim, ne bi ... lahko pa si predstavljaš
grims-1.gif

In zdaj že vem, rad bi me imel za prijatelja na Facebooku
evil.gif

Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Razen, če lezeš v rit in na kaj računaš !?

V rit še nikoli nikomur nisem lezel, mi nekako ne ustreza. In ne zaradi higienskih razlogov
evil.gif

Računam pa na Texas instruments ... ampak razmišljam o zamenjavi. Zdejšnji nima dovolj funkcij. Zlasti pogrešam eno: IGNORE
evil.gif

p.s. ne, ne leti nate ...
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kiara

Pripravnik
1. feb 2010
232
0
16
Bled
Tako kot povsod, tudi v tem primeru obstajajo izjeme in noker je v tem primeru izjema, torej... je neki spešl
wink-1.gif