Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Svojo srečo že našla v čokoladnem tipu ! Hehe... Večina vas sanja črne tipe, visoke, modre oči in oh in sploh.... za lažno samozavestjo pa se skriva zakompleksana kmetulja, ki jo je bivši dal na čevelj in to zasluženo. S svojimi blond pobarvanimi lasmi si res lahko tarča raznih potrebnih črnolascev... Zna se odakle ! Ta pravi tipi se s takimi kot sta vidve ukvarjajo izključno za hobi. Vsako " romantično večerjo " , pa morata odslužiti v naturalijah.
I Nokere druže, močno dvomim v tvoj ukus. Mislim, da bi jima v najboljšem primeru dal oceno 3. Seveda na lestvici od 1 do 5 ! Razen, če lezeš v rit in na kaj računaš !?
[*]Who are you to judge me?
[*]Po tvojem mnenju, če ima moški temno polt in rjave oči, to pomeni, da je "zna se odakle"? ..tipično... zabita kmečka logika!
[*]Nisem blond in tudi če bi bila, kaj to pove o človeku? ...spet zabita kmečka logika!
[*]Ocenil bi naju z oceno 3? Kako lahko ocenjuješ človeka, ki ga niti ne poznaš in si prebral 5 njegovih prispevkov?!
[*]Samozavestna? Niti ne! Če pa imam opravka s takšnimi kot si ti, pa VEDNO!
[*]"Ta pravi tipi imajo takšne kot si ti samo za hobi".. Kaj si s tem mislil? Smatraš, da si ti eden izmed njih? Pravi moški, pri svojih 38+ ne visijo na tovrstnih forumih in se ne naslajajo nad mladimi puncami preko neta in nikakor ne delijo svojih izkušenj z "dvema jadnima bejbama" (tako kot si naju sam poimenoval)!
[*]Še bi lahko naštevala...
So please don't judge me unless you know me!
Lep dan še naprej.
@noker: Tisto zgoraj ni bilo namenjeno tebi in vsekakor ne velja zate!