za moške

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

Mislim, da so vas vaše bejbe kr dobr strenirale, da so vas zdej še proizvajalci spregledal, tko da ne mi tlelele z enimi izgovori, da ste broke
smirk-1.gif

Tist, ki prvi prizna dobi 5 zvezdic
hysterical-1.gif

majč
grin1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Japajade, itak
evil.gif

In še recept za pomivanje posode:
"seveda ljubica, vse bom pomil, že grem" (ugasnem TV)
nato se sliši iz kuhinje: žvenk penk tresk
"kaj delaš, dragi?"
"ah en talar je šel, pa saj jih je še pet"
takoj nato spet iz kuhinje: plonk, penk, žvenk tresk
"kaj je pa zdaj???"
"ja še en talar, kar pobegnil je iz roke"
"daj neroda, poberi se stran od korita, bom to od danes naprej jaz delala!!!"
"če tako želiš, ljubica, pa naj bo..."

P.S.: ta odgovor CebeliciMaji spada v skupino špilferderbarjev
evil.gif
, pa brez zamere!

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
oriolus: privošči sebi in svoji ženi pomoč v obliki prijazne dekline srednjih let
evil.gif

Mene nekaj bega pri tej teoriji CebeliceMaje. Ko grem skozi oglase rubrike "likam, čistim, pospravljam,...", ne najdem v ponudbi enega moškega izvajalca. Z izjemo čistilnih servisov, ko pride majster windowse pomit na večnadstropno poslovno stavbo.
Kaj to pove o teoriji in o nas, moških?!

Snaga1

Pripravnik
3. sep 2012
257
0
16
Kolkr sem videl je ključni feature te mašine, da ima gumb, ki zažene program 30°C / 1200 rpm / 50 min in to je to. Moreš pa bit hud zarukanec, da tega ne znaš naredit s programatorjem...
Btw, stroj suvereno upravljam, le algoritem ločevanja perila po kriterijih barve in tipa tkanine me j.ebe :-D Občasno se me da videti v beli majčki roza barve in podobno :)

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
A si ti še ena iz serije žensk, ki jih mama ni naučila prat in kuhat, da si tako navdušena?

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Jaz sem še bolj stare šole in imam za upravljanje pralnega stroja ruski stroj za pomivanje posode. Sicer je občasno malo glasen in ropota, ampak ko se pojavi ta napaka, se jaz strateško umaknem iz hiše, najraje v kakšno gostilno. Kot po čudežu se do mojega prihoda domov stroj običajno sam popravi in je čisto tih.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ma dej naj en alteraš sproba kaj zdej, sej ste sami pametni majstri tle gor, ni da ni.
cool-1.gif

majč

kako budalo si pa ti...ce ze ti nimas srece z dedom, ne pomeni da drugi dedi ne znamo za sebe poskrbet...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Use delam, perem, likam, kuham, pospravljam, kosim, pospravlajm les iz hoste, kmetvam (to bolj malo), šraufam, otroke mirkam, pijem,.....

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Use delam, perem, likam, kuham, pospravljam, kosim, pospravlajm les iz hoste, kmetvam (to bolj malo), šraufam, otroke mirkam, pijem,.....

..in drkaš.

Roko na srce, ker ženska ima ob takem dedcu cajt se okol gonit
evil.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Ko me ni doma, naj dela kar če. Zvečer morjo bit otroc nahranjen, umit in več ali manj celi. Zaradi mene se lahko okol mal poštima, sam da ne zvem pa da kake bolezni ne fašemo. To že ve.
pozdrav.gif