Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Dobra lokacija za uživanje in koriščenje prostega časa, fotka tudi korektna, morda bi le nekoliko manj hdr-jevsko. Sem lani tudi sam iz tu naredil eno fotko
Mogoče sem z barvami res malo pretiraval, bi se dalo tudi z manj saturacije itd (malo je bla smotana svetloba, k mi je direkt iz desne sonce nabiju in je blo bolj bledo vse skupaj), drugače pa ja, super lokacija za biciklirat do belopeških jezer
Tale 'črta', ki je na vseh treh posnetkih, kaj je bilo to?
Si pustil namenoma ali te ni motila?
Jaz bi jo vsekakor odkloniral, vsaj na drugem posnetku, če ne drugje. Moje mnenje.
meni so pa fotke najbolj vsec taksne kot so, pac, mene tista crta ni motila, ker pac tam je, in tako pogled od tam tudi zgleda.
so mi pa vse v zadnjih parih postih blazno vsec, tudi tista dva "HDR" posnetka sta mi super, ker se sploh ne vidi, da je HDR.
da malo presekam te dopustniske (ceprav sem se tudi sam ravno vrnil z dopusta), tule so linki do treh albumov narejenih med tem vikendom na Madzarskem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.