Za fotografe, amaterske, profesionalce III

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
pa še ene par

untitled-6.jpg

untitled-7.jpg

untitled-1.jpg

untitled-3.jpg

untitled-4.jpg

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Nekateri panningi so super, dobro ga šibajo
cool-1.gif

lost: Uporabil sem ND filter, da sem dosegel daljši čas, da je voda zamegljena. Sory za nekaj zamude
smile-1.gif

Pa še par žab
grin1.gif

lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
hude
wink-1.gif

a si prvi/drugi uporabil stojalo, ker za 1/2s 1/4s so slike neverjeno nezmazane?
wink-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Najs najs
wink-1.gif

Ena moja iz MB-ja

sam se mi zdi, da upload na shrani.si mal spremeni barve, če primerjam original na kompu al pa tolo tle gor... je možno?

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Dobra lokacija za uživanje in koriščenje prostega časa, fotka tudi korektna, morda bi le nekoliko manj hdr-jevsko. Sem lani tudi sam iz tu naredil eno fotko
smile-1.gif

lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Lajkam tvojo
wink-1.gif

Mogoče sem z barvami res malo pretiraval, bi se dalo tudi z manj saturacije itd (malo je bla smotana svetloba, k mi je direkt iz desne sonce nabiju in je blo bolj bledo vse skupaj), drugače pa ja, super lokacija za biciklirat do belopeških jezer
wink-1.gif

Sem pa še eno stisnu ob izviru:

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Zelo všečna, dobra pozno popoldanska svetloba pri Zelencih, sem bil z aparatom tam vedno le zjutri pa vidim, da je tudi proti večeru lepo
cool-1.gif
Je pa kolesariti od Kr.Gore do Belopeških ali do Trbiža enkratno!

Ker pa sva tudi mi2 z drago, letošnji glavni dopust že zaključila, počasi nabiram fotke skupaj...par večernih pogledov na Rab:

lp

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Tale 'črta', ki je na vseh treh posnetkih, kaj je bilo to?
Si pustil namenoma ali te ni motila?
Jaz bi jo vsekakor odkloniral, vsaj na drugem posnetku, če ne drugje. Moje mnenje.

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Če sem iskren se mi ni dalo brisati teh črt (boj). So pa to boje za mejo kopališča. Morda se pri kakšni poigram z odstranitvijo. Tnx

lp

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
meni so pa fotke najbolj vsec taksne kot so, pac, mene tista crta ni motila, ker pac tam je, in tako pogled od tam tudi zgleda.
smile-1.gif

so mi pa vse v zadnjih parih postih blazno vsec, tudi tista dva "HDR" posnetka sta mi super, ker se sploh ne vidi, da je HDR.
grin1.gif

da malo presekam te dopustniske (ceprav sem se tudi sam ravno vrnil z dopusta), tule so linki do treh albumov narejenih med tem vikendom na Madzarskem.
smile-1.gif

Prva dva prosta treninga oz. prvi dan

Tretji prosti trening in kvalifikacije oz. drugi dan

Dirka