Za fotografe, amaterske, profesionalce III

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ena s Portoroža.
portoroz-blog-4.jpg

Ostale na blogu.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Citat:
Uporabnik TheBizz pravi:
Malo potepanja s "50-ko" med makom oz. ječmenom
smile-1.gif

lp

Kako sem jezen na vas, ki imate take aparate da lahko naredite tako globinsko ostrino.
smile-1.gif
Jaz z mojim kompaktom lahko samo sanjam in če se še nevemkako trudim ne dobim takega izdelka.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sem po dveh, treh letih probal fotkat s kompaktom. Čist čudno.
smile-1.gif
Od tega, da non stop hočem gledat čez okular, do tega, da je vse močno počasneje, da je treba 10x kliknit da naštimaš določene funkcije, da ni DOF-a, da je v temnejših prostorih težje slikat oz. so slike močno slabše.

So pa majhni, pa v dobri svetlobnih pogojih naredijo tudi kako dobro fotko. Pa filmčke je lažje snemat.

Pici_Mile

Pripravnik
14. apr 2008
108
0
16
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
malo eksperimentiranja med večdnevnim fotografiranjem športnih plesov. ko enostavno imaš dovolj vseh pravil in pogledaš "izven škatle".
smile-1.gif

upam, da vam je všeč, se mi zdi, da sem precej na meji ...
tongue-1.gif

Športno-plesna fotografija v gibanju, album na FB-ju

vabljeni k ogledu ...

par je kulskih ja, mogoce je ze cas malo predolg oziroma bi jih bilo fajn se bolj zamrznit s fleshom.

Njegove fotke so mojstrovina

http://1x.com/#!/artist/2919

ena kombinacija multiple expozicije in dolgih časov

PS: Jaz ze zeloooooooooo dolgo nisem nic objavil tukaj, na flickerju imam vse kar sem pametnega naredu, če se da komu gledat

http://www.flickr.com/photos/vagabund-stream/

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Ob pravem času na pravem mestu, če misliš na meglico. Razen če je umetno naredil meglico, kot jo delajo filmarji.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
to se da, meglica je ravno prav difuzna.

ta fotka je še "enostavna" za naredit, samo potrpljenje je treba imet, ker konju ti ipak ne moraš reči - zdej pa tu skozi pejt. meglica mislim, da je naravna, je pa človek res mojster fotografije - res da pri določenih fotkah uporablja ogromno photoshopa, ampak če hočeš ti sestavit tako kompleksne zadeve, kot jih npr. on - moraš točno vedeti, kaj in kako.

kar se tiče mojih - imam še ene par takšnih, ki so res ... umetniške in jih bodo najverjetneje zastopili le plesalci, ker sem skušal ujet fazo med enim in drugim korakom vmes, ko se največ dogaja - da se res prikaže potek neke figure, npr. zdaj, tisti res top plesalci pri določenih figurah ostanejo čisto pri miru, in se premika le plesalka, ampak je vse odvisno od tega, kako padajo zunanji viri svetlobe (nekontrolirana luč), kako si zadel pozicijo.

sem sklenil, da bom na večjih tekmovanjih, kjer je več časa še eksperimentiral, bomo videli, kaj lahko dobimo.
smile-1.gif

masevc

Guru
2. sep 2007
3.518
894
113
ksz

namesto rallya v mariboru sem si v petek ogledal letalski miting Airpower11 v Zeltwegu.
Moram priznati, da mi ni žal.

več pa na spodnjem naslovu