Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik Odyssey pravi:
Mi lahko kdo pomaga zrihtat akredetacijo za koncert v hali Tivoli v sredo 10 nov ?? koncert kitarista Joe Satriani. Vprašanje za vas izkušene mojstre - na koga se obrnit v tem primeru - kdo je organizator?

Lp

Imaš na ZS kontaktne podatke organizatorja.

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
ok, bom preveril pri organizatorju, še eno hitro vprašanje, se akreditacija kaj plača in če se koliko?

Lp

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Bom organizatorju omenil da sem se na alterju naučil kako se obnašati
smile-1.gif

Dizzy jaz ti ziher ne bom pred objektiv skakal (če boš tam) verjetno bom kar za tabo sem - 2 m velik pa lahkopreko tebe slikam
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
glej, če ti rata no prit, why not?
smile-1.gif
)

aja, še to - pošlji nujno danes, ker se zna naredit, da boš že prepozen ... pri tovrstnih koncertih se pošilja kak mesec, najman 14 dni prej akreditacije.

recimo, jaz sem za Gago poslal 14 dni pred koncertom, pa sem dobil odgovor, da sem prepozen ...
wink-1.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Najs...mogoče že skor malenkost predolg čas osvetlitve. Mi je bolj všeč, da je voda manj razmazana...

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Hja no.. sva na istem. Ceprav na maratonu sem se pa posteno svercal. :D Imel sem FOTO3, torej samo tri komade brez gostov, ampak sem na koncu pofotkal tudi goste
redface-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
to je drugo. tudi jaz se recimo v takih primerih probam švercat, ker vem, da naročnik od mene pričakuje tudi goste. ponavadi se probam zmenit z managementom, da mi dovolijo vsaj iz publike narediti, kar rabim, oz. I go my own way. samo zadnje čase se da kar lepo večino stvari zmenit, hvala bogu.
smile-1.gif

dost of topicov, dejmo še mal fotke limat.
grin1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Zanimivo bi bilo prebrati, koliko Vas je na tem forumu, ki poznate ta avtomobil?
Jaz sem ga leta 1970 imel priložnost peljati do morja, in mi pravzaprav ni bil preveč všeč...

LP

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.