Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Ne nadgrajuj na lolipop, ker baje potem GPS ne dela. Nekje sem tole prebral.
No, nadgraditi ali ne nadgraditi
? Telefon je v pripravljenosti in čaka mojo malenkost, da prenese kontakte na google ali na kakšen drug način v telefon. Mi je pa že potegnil dol lolipop in se že ponuja za nadgradnjo, zaenkrat sem ga zavrnil...
Jernej
Nič, sem tvegal in nadgradil. Dela nekako tako hitro kot prej, le da ima dialer logiko precej stran od mojega razmišljanja in sem na srečo našel True Phone, ki je skoraj tisto, kar potrebujem. Imam pa nekaj vprašanj, ki so morebiti čudna, ampak tako pač je
. Nekaj let sem bil na BB, zadnje leto pa na Lumia 820 (malo tudi na 930), ampak sem se počasi spravil na android oziroma konkretno na Z3C, ker je po dimenzijah še najbolj blizu 820, da teže ne omenjam. Baterija je sicer tudi pojem zase, ampak brodit je tudi na 820 delal čudeže...
1. A se kje v gmail aplikaciji da nastaviti, da se vedno odpre v "Vsa pošta" oziroma da mi vedno pokaže inbox, kjer so vidna vsa sporočila (reklame in navadna razen spam-a). Imam pa dva gmail računa in ju želim videti skupaj (pa da dela push mail jasno)
2. Telefon dela lepo hitro in tekoče, če pritisnem home, se takoj pokažejo ikone, če odprem telefon, sporočila ali kaj podobnega, je to praktično v hipu (sploh če je program že naložen v ozadju, kar v bistvu je). Če pa zaklenem telefon in ga odklenem direktno v telefon ali fotoaparat, si pa vzame cca 2 sekundi. Pa če ga normalno odklenem in potapkam slušalko, si tudi vzame malo časa, ampak je po občutku hitreje. A se to da kaj pohitriti (pa četudi pokuri malo več baterije)?
Ostalo je pa po slabem tednu (aktivne) uporabe zaenkrat bp, bluetooth slušalka dela v nulo, sesul se mi še ni
. Tok tok.
Jernej