@Sba: ja če je to bilo na dan Anteninega žura sm bil to jaz
Komot bi me lahko pocukal za rokav....nisem bil hud
Ravno sem prišel iz Frankfurta in lahko samo dodam, da sem videl vse zgoraj omenjene!
Itak je bila pri vseh štirih velika gužva, ker so tako posebne izvedenke.
Sem pa spremenil mnenje in če bi tak avto kupoval bi komot lahko izbral enega brez težkih odločitev. Sem pa tudi potrdil nekatere moje domneve.
Torej nekako tako:
F430 Scuderia.....je preveč dirkaštvu podrejen....torej se mi zdi uporaben samo na progi! In če bi rabil avto samo za na progo vsekakor ni upravičena tako visoka cena!
Gallardo Superleggera.....spet podobna zgodba kot pri Scuderii ampak v malo manjšem obsegu, torej je pogojno uporaben tudi izven dirkališča....vendar pa mi avto ne izgleda tako dobro! Recimo zelen LP640 me na rit vrže in bi ga takoj meu....tole pa je bolj NO GO!!!!
Corvette Z06......izgleda da je uporaben tako na dirkališču kot na običajni cesti (v primerjavi z zgornjima Italijanoma), pa tudi cena ni pretirana! Vendar pa nekaterim avto zgleda premalo supercar.....ampak ta avto ni supercar, je pa res da je kljub temu osramotil marsikateri tapravi supercar! V glavnem če bi bil edini kandidat tukaj bi zmagal tako pa....
911 GT2......izgleda zelo like.....wolf in sheeps clothing......torej nepoznavalcu avtov izgleda kot običajen 911, kar pa je seveda velika napaka.....ker avto ima zmogljivosti nad svojim izgledom. Poleg tega se vidi dobra izdelava (sem sedel v avtu....v ostale pomojem niti nebi uspel pridt ampak se tut trudil nisem), ter se vidi da je avto bomba na dirkališču zaradi tehnike, seveda pa je tukaj edini ki je lahko tudi najbolj civiliziran.......torej racimo GT3 in pa GT3 RS sploh se mi zdijo izven piste neuporabni, medtem ko tale GT2 je po filozofiji vseeno malce manj dirkaški in dosti manj od GT3 RS!!!!!
V glavnem bi bil moja izbira v primeru, da bi kupoval tak avto