Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Ne more znat pravočasno ustavit, pa lahko zna vse jezike na svetu, delat dvojne salte naprej in nazaj, pa še kaj.
Pri 100 km na uro prevoziš 27 metrov na sekundo.
290 km na uro prevoziš 80 metrov na sekundo.
Reciva da ima počasnela ki vozi 100 slabe reflekse in rabi 5 sekund da začne zavirat.... 27m x 5 = 135 m, potem pa da ima slabe gume in rabi še 50 m da se ustavi - čeprav večini povprečnih avtov to uspe nekje v 40 metrih. Torej iz svoje počasne vožnje s 100 na uro bo ustavljen v 185 metrih.
Dirkač z 290 pa reagira že v 2 sekundah... preden bo začel zavirat bo naredil 160 m, za počasnelo bo samo še 25 metrov da zmanjša iz 290... ugani na koliko bo zmanjšal v teh metrih? Jaz ne znam ampak na pamet bi rekel da rabiš iz 200 kmh nekje 100 metrov iz 290 kmh pa lahko da celo blizu 200m. Naj me nekdo popravi.
Citat:
Uporabnik robndi pravi:
jaz vozim 200 maksimalno ker več je pa nevarno po naših precej ovinkastih avtocestah
Kako se mora šele ta hvalit, ker je stara baba koma pijana z 2,11 promila v krvi premlatila "izurjeno in fizično dobro pripravljeno" policistko, ki "obvlada strokovni prijemin samoobrambo".Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
......., waw, jaki ulov. kot da bi se hvalil, da si v kafiču nagonil koma pijanega ...
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Ja, 200km/h na AC ni nič posebnega, sploh s tapravim avtom.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Eni ga sploh ne obsojate? Koga je ogrožal? Sebe in vse ostale. Imel je to srečo, da se ni nič zgodilo. Lahko pa bi se.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Ja, 200km/h na AC ni nič posebnega, sploh s tapravim avtom.
Ja in ko ti romun al pa slovenc z šleperjem zapelje pred tabo se srečata z 120km/h in več ! Torej isto kot bi nekdo stal,drugi pa 120 v rit !!