Zato je pa potrebno prebrati pogoje. Lifetime ponavadi vključuje posodobitve zemljevidov.Tile so tudi bolj tako tako. Kupiš lifetime in oni pričnejo za nove funkcije ponujati naročniški model...
vpn... imaš nekje na alterju razloženo.Mogoče ve kdo, če se da kako pri nas (v SLO) kupit letno naročnino na youtube? Kolikor sem gledal, je letno naročnino možno kupit v Nemčiji.. Kaj pa pri nas? Obstaja kaka "rešitev"?
Mislim, da je mi je ravno zdaj crknil vanced.... rip
Veseli me, da vam YouTube Vanced dobro deluje, saj ponuja izkušnjo brez oglasov s predvajanjem v ozadju, tudi ko je zaslon zaklenjen. Namestitev dodatka MicroG omogoča brezhibno delovanje prijave. Uživajte v izboljšani izkušnji YouTuba!Meni youtube vanced deluje super, brez reklam, tudi pri zaklenjenem zaslonu, v ozadju. Tudi prijaviš se lahko, vendar moraš naložit MicroG- dodatek k vanced. g
Revanced meni dela brezhibnojest sm snel youtube revanced, pa ni bil ok. po ene 4min igranja v ozadju se je ustavil.... na 4 napravah...
sem dvignil roke in vzel premium. manjka se druzinski paket, upam da hmal omogocijo.
In kako to dela? Meni ne uspe... Ko se zaklene telefon preneha vse...Jaz uporabljam Brave browser, da predvajam v ozadju.
SkontalIn kako to dela? Meni ne uspe... Ko se zaklene telefon preneha vse...