no no fantje ni se treba kregat
hotel sem izpostavit zanimivo statistiko posnetka, ki se meni ne zdi najbolj normalna
nekateri ste vzporejali gledanje tega posnetka z gledanjem gimnastike na tv, no če je oboje isto
kaj bi se zgodilo, ko bi žena vstopila v sobo ob tem ko vi gledate ta posnetek? vrjetno bi čim hitreje prešaltal na kej drugega
zakaj? razlogov je lahko več...mal vas je sram, ker se od 10 letnice učite špago (malo vrjetno)
-posnetek gledate, da bi naučili hčerko kakšno gimnastično vajo, ampak vas je zopet malo sram, da bi to žena vidla
-zavedate se, da vas gledanje otrok vzburja in nedaj bože, da to kdo zve
...
kaj pa bi se zgodilo, če žena vstopi v sobo medtem ko gledate gimnastiko na OI? vrjetno nič, razen če mate zelo ljubosumno babo
seveda otroci so tudi na plaži in celo nagi so!! ampak, js osebno grem na plažo se sprostit in vzporejanje tega z gledanjem takih posnetkov na samem ni najbolj na mestu
pa še to @alkoholik čarovnice so rezultat človeškega straha in ignorance, pedofili pa SO RESNIČNI in jih žal ni malo
zdej a so vsi, ki gledajo ta posnetek pedofili? NE in zato sem tudi dal besedo pedofili v naslovu med narekovaje
ker, če bi bili bi tud js bil med njimi, ker pa sem pristal na posnetek po "naključju" to ne drži