kateri eth vmesnik si naročil?jaz imam tega s, pa do sedaj še ni bilo zadeve, ki ne bi predvajala. sem pa kupil usb ethernet port, saj preko wifi ni delalo nič. odkar imam ethernet pa predvaja tudi filme 20gb... ethernet sem kupil 1000, ampak imam umes switch 100... pa dela vse popolnoma v redu. predvajam pa preko kodija. tudi netflix dela super, preko wifi pa je skoz buffer delal... aja, filme predvajam iz nasa...
Mibox S. Tretjina cene Shielda Vse kar si naštel preverjeno dela brezhibno, če imaš 5GHz brezžično povezavo. Če nimaš, pa kupiš adapter, ki ga omenja Krimec, na Aliju je več kot pol cenejši.katero napravo priporočate da preverjeno voyo netflix in eon delajo brezhibno?
Šumnike za podnapise ? Nič nisem nastavljal, mx deluje vse po defoltu. Ta player imam že nekaj let, eno leto je bil ocenjen, kot najboljši videopredvajalnik za android in od takrat uporabljam samo tega. Sem zadnjič poizkusil ta vlc, pa mi ni všeč, ostajam na mx. Dokler bo vse delalo, ga ne menjam.katero nastavitev imaš izbrano za šumnike? sicer imam trenutno še vlc, samo mi šumniki ne delajo. sem probal par možnosti pa nič boljše. je mx boljši od vlc?
Sem šel brati malo nazaj in imaš problem z video predvajalnikom. Jaz imam na vseh napravah ta predvajalnik. Preizkusi še to.
Glih tega v linku, sam iz aliexpresa...
USB ključek je dovolj hiter ? Ali pa film skopiraj na notranji disk / kartico, karkoli že pač uporablja ta naprava.Sem sprobal MX player.. Dejansko dela, sam preden sprocesira usb.. malo traja.. bo za preživet. še usb to eth naročim pa bo menda to to.
Jaz nimam napajanja pa dela... Verjetno napajanje rabis, ce gor prklopis dost pozresnih stvari brez napajanja...UGREEN USB Ethernet Adapter 1000/100Mbps USB3.0 HUB RJ45 Lan for Laptop PC Xiaomi Mi Box Macbook Windows USB-C HUB Network Card - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Tegale?
Rabim napajanje za to al dela brez?
btw, zakaj pa vse te predvajalnike? zakaj ne probaš kodi? sej najde tudi usb ko ga daš not...Usb katerega sem sprobal = kingston 3.0, ni najhitrejsi vendar bo.. sej ni problema, pač počakam tistih par sekund da sprocesira.. najbolj pomembno je to, da zadeva deluje. je bila zgleda težava v predvajalniku... oz - več teh..
Jz mam enga iz alija brez napajanja, pa rabi okrog pol minute, da začne delat. Samo za infoJaz nimam napajanja pa dela... Verjetno napajanje rabis, ce gor prklopis dost pozresnih stvari brez napajanja...
Read speed od usb key ni problem... Predstavli si, da kopiras iz keya na nekam drugam... A kopira tolk casa kot je dolg film? Ce ne, potem je dost hiter...
Kodi je eno malo zezanje človeka za hitro neki predvajat iz USBja, škoda truda po mojem. Vmesnik je zastarel in počasen.btw, zakaj pa vse te predvajalnike? zakaj ne probaš kodi? sej najde tudi usb ko ga daš not...