XC60 ali X3?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
a v bmwju mors isto kaj stisnit, da spet spelje, ce v koloni stojis vec kot par sekund?
se mi zdi, da v volvotu ce je vec kot 3 sekunde moras stisnit reset, da spet spelje.
to govorim za prejsnjo generacijo (v40/v60/s60).
no, sicer pa bom lahko jutri sprobal
cheer.gif

Pri seriji F3x v roku treh sekund mirovanja ni potrebno pritisnit ničesar, po tem času pa je treba ali rahlo pritisniti pedal od gasa ali pa pritisniti tipko restore na volanu,

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Tudi pri VAG u je treba stisnit restore, ali pipnit gas če stojiš več kot par sekund.

To je pomoje zaradi varnosti, da se ne bi ustavil in začel šarit po telefonu/šlatat sopotnico/iskat bohvekaj v sovoznikovem predalu/..., medtem bi ti pa avto speljal, ne da bi sploh opazil. Se mi je zdelo čudno na začetku, ampak dejansko ima smisel.

Kako se pa ustavi BMW? Lepo fino, elegantno? Tu je VW bol švoh, ker je ta manever ustavljanja precej netekoč. Bi si želel bolj gladko.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
In to "gleda" s prednjimi park senzorji ali je za to tisto oko na ogledalu?

Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
To "gleda" s čisto pravim radarjem, ki ga ima nekje spredaj nameščenega. Dostikrat je tudi zelo lepo viden.

To je to:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Woohoo
cheer.gif
in kako se obnese ACC v F31?
evil.gif

Zelo zabavna reč, moram priznati. Sem pa ugotovil, da sem, kar se avtotehnologije zadnjih let tiče, živel pod nekim kamnom in se imam tok stvari za naštudirat, da je joj in imam non-stop polno stvari za počet kljub temu, da imam avtomatika
grin1.gif

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Mercedes ima to rešeno s polno zvezdo. Če vidiš votlo, potem nima sistema, če je polna, pa seveda je.

distronic-19-527x374.jpg