Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
e hebiga zdaj.... the.pirate.zaliv.... zaliv spremeni v bay... ne vem kaj je "danes" .com , .at, .uk,.... se selijo ko srake, ker naj ne bi bilo cisto legit kaj pocnejo.... lp
Ali mi lahko kdo pomaga kako naj namestim pes 2015 da bo delovalo. Konzola je odklenjena vendar se ne spoznam najbolje kateri odklep točno je, ali se da to kako preverit.
Ko igro namestim, mi napiše http://shrani.najdi.si/?e/Oq/xlpCStv/1/dsc0747.jpg
Kaj moram naredit? Pes 2014 mi dela normalno.
sem šel poiskat račun. Xbox sem kupil 31.12.2012 zraven pa je list z mini navodili in piše JTAG v3 2.0.16197.0
dol imam potegnjeno to igro Pro.Evolution.Soccer.2015.PAL.XBOX360-COMPLEX in tudi Pro.Evolution.Soccer.2015.NTSC.XBOX360-COMPLEX
namestil pa sem jo tako kot vse igre s programom Exiso
Potrebuješ novejši Dashboard, meni je isto delalo pri Watch Dogs. Če si vešč, lahko sam opraviš nadgradnjo, drugače pa mislim da Goblin računa 20€ za posodobitev.
Sem z koroške in mi je tako MB kot CE malenkost daleč, samo za to se zapeljati tja? Koliko pa je to zakomplicirano sam naredit in ali lahko kaj zaj.b.m? Kakšna navodila točno za to, ker tega še nisem počel?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.