XBOX 360

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Mi lahko kdo razloži kaj pomenijo ti odklepi, ki so na voljo pri goblinu.
Torej Jtag v2 in IXtreme Lt+3? zakaj ene odklepajo z Jtag in druge z iXtreme? S katerim odklepom delajo igre iz partisa?

I

Izbrisan uporabnik 474

iXtreme "odklene" XBOX, da delajo piratske igre (recimo iz Partisa), ob tem si ob upoštevanju pravil varen pred banom s strani Microsofta. Pri tem gre za odklep bralnika DVD-jev
Jtag je pa odklene nekako celotno konzolo. Z Jtagom lahko presnemavaš in zaganjaš igre direktno iz HDD-ja (ne rabiš več vstavljati ploščkov), lahko si iz Partisa potegneš dodatke za igre (DLC-je), ki jih samo z iXtrememom ne moreš , lahko si potegneš dol Micorsoft Arcade games, ki so le downloadable ipd, lahko si razširiš Xbox z drugimi meniji, skini, lahko naložiš različne playerje video vsebin ipd.
Vendar! Jtag ti označi konzolo za ban, 100%. Tako da igranje online z Jtagom je no-go

I

Izbrisan uporabnik 474

Če imaš namen igrati online, pote iXtreme.

Če imaš namen igrati sam zase, potem Jtag + iXtreme (Jtag sam po sebi ne odklene možnosti igranja piratskih iger). Je pa pri Jtagu dobro to, da lahko nalagaš DLC-je - recimo pri Forza Motorsport (4) vsak mesec izzide en pack avtomobilov in včasih tudi proge. Samo z iXtrememom se lahko pod nosom obrišeš za te dodatke (razen če plačaš)...

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Hvala za pojasnilo
smile-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Gargy je lepo razložil, ni pa povedal pomembnega podatka. Za JTAG igro naložiš na zunanji disk, USB ključ ali notranji disk konzole. Za ostalo čipovje je treba igro posnet na DVD medij, ki jih boš za vsako igro uničil sigurno pet. Moraš imeti pravi program za peko, pravo hitrost, neke programe za preverjanje igre, pravi DVD medij, pa še kaj sem pozabil. Poleg tega imaš težave pri igrah, ki so večje od 8gb. JTAG je definitivno najboljša izbira, če ne igraš online iger, nisi pa za nič prikrajšan, ker obstajajo forumi in portali, kjer si vse dodatke, popravke, nadgradnje, itd preprosto pobereš dol in naložiš na disk v ustrezno mapo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jaz pa imam malce drugačno vprašanje glede Xboxa:

npr., če imaš Xbox odklenjen (normalen odklep, ni JTAG) in dam not original igro F1 2012, bo ta najverjetneje pred prvim zagonom hotela izvesti update - lahko jaz to naredim? vem, da potem ne konzola ne bo več za piratske igre, po drugi strani pa mi to ustreza, saj bi Forzo in F1 igral preko spleta brez strahu za ban (ki je, kljub temu, da igraš original igro na odklenjeni konzoli, menda možen).

hvala za odgovor!
nahrung002.gif

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Odločam se za nakup xboxa 360 nekj sem gledal po netu da se dobit že nove odklenjene. Se splača vzet verzijo z 4gb pa z zunnjega diska poganjat igrice? Je bolje kupit že odklenjenega in predvsem kje trenutno najceneje prit do njega?

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Če boš vzel 4gb verzijo in igre igral z zunanjega diska, potem moraš vzeti JTAG odklep. V tem primeru igranje iger preko neta odpade, imaš pa druge prednosti. Seveda se pa dajo dobiti novi že odklenjeni, reklame pa nebi delal.

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Kako je z garancijo če mi igralno konzolo odklenejo? Videl sem tudi da se da dobit nove odklenjene nekje za 50€ nižjo ceno z 15 dnevno garancijo kaj vse crkuje ali se splača dat 50€ več in imet 12 mesečno garancijo?

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Izniči se v večini primnerov razen če trgovina ponudi svojo. Ne splača se, ker slimi so bolj zanesljivi kot starejse verzije.. moj že miga leto in pol brez tezav
smile-1.gif

simon86

Zelenc'
26. okt 2012
7
0
1
Zdravo
Pred kratkim sem kupil xbox 360 JTAG 250G....torej zanima me:
-ko dam igro iz interneta (iso fajl) na notranji disk xboxsa??
na usb znam tisto pa ne
uf-1.gif

A mi lahko kdo opiše postopek kako to naredit?
hvala

lp simon

Nazadnje urejeno:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik simon86 pravi:
Zdravo
Pred kratkim sem kupil xbox 360 JTAG 250G....torej zanima me:
-ko dam igro iz interneta (iso fajl) na notranji disk xboxsa??
na usb znam tisto pa ne
uf-1.gif

A mi lahko kdo opiše postopek kako to naredit?
hvala

lp simon

JTAG

simon86

Zelenc'
26. okt 2012
7
0
1
Vse po navodilih samo ni noče prenest
confused-1.gif

A je se kera druga opcija(brez da bi peku dvd)??

lp simon