99% verjetno sovraštvoKaj za en motiv?
99% verjetno sovraštvoKaj za en motiv?
A mu/ji/jim na čelu piše, kako jih je treba klicati? Ko ga/jo/jih pokličeš po tistem, kakor zgledajo, so pa užaljeni. Poleg tega, če je treba nekoga klicati oni, se vprašaš, če nima(jo) morda disociativne motnje (saj veš, multiple osebnosti).Govorimo o fizičnih napadih. Sicer pa nevem kaj bi ti škodilo nekoga klicati kak si ok želi
pa ja vidiš a nekdo hoče bit klican ženska al ka.A mu/ji/jim na čelu piše, kako jih je treba klicati? Ko ga/jo/jih pokličeš po tistem, kakor zgledajo, so pa užaljeni. Poleg tega, če je treba nekoga klicati oni, se vprašaš, če nima(jo) morda disociativne motnje (saj veš, multiple osebnosti).
Kaj ma woke mentailteta veze s tem da nekoga ki hoče biti ženska, se oblači kot ženska pokličeš ženska? komu to škoduje? razen tvojemu egu i guessSeveda, da ne veš kot tudi ne veš kako lahko woke mentaliuteta škoduje življenju posameznika a yebat ga, tko pač mamo. Ne moremo vsi vsega vedeti.
Imaš mogoče osebno (znanci/sorodniki) negativno izukušnjo s tem ?Seveda, da ne veš kot tudi ne veš kako lahko woke mentaliuteta škoduje življenju posameznika a yebat ga, tko pač mamo. Ne moremo vsi vsega vedeti.
You guessed wrong. In res ti ni treba vedno znova in znova iz posta v post dokazovat nerazumevanja zadeve, ki jo sicer na polno zagovarjaš ampak hej, imaš vso pravico do tega.Kaj ma woke mentailteta veze s tem da nekoga ki hoče biti ženska, se oblači kot ženska pokličeš ženska? komu to škoduje? razen tvojemu egu i guess
Zakaj te pa to zanima? Lahko ponudiš pomoč, če bi jo imel?Imaš mogoče osebno (znanci/sorodniki) negativno izukušnjo s tem ?
Vprašam , ker se mi zdi da ti ta zadeva gre precej do źivega, čeprav je tega v praksi zelo malo.Zakaj te pa to zanima? Lahko ponudiš pomoč, če bi jo imel?
Aja v temu grmu tiči zajec. No da te malce informiram - bitch je pred časom sam izjavil, da ne razume kako lahko woke mentaliteta škoduje življenju posameznika in ker mi je v interesu, da dolgoletnemu kolegu pomagam razumeti sedaj na vsake toliko, ko kje najdem kak tak lep primer škodovanja potem to nalepim tu gor ter ponovim bitchev stavek in/ali zraven označim še bitcha z namenom, da primera ne spregleda. Do živega mi gre pa zadeva ravno toliko kot vsi ostali debilizmi, ki se nekaterim zdijo tako pomemebni, da jih je treba vsiljevati drugim in ki se dotikajo mene oz. mojih bližnjih. Kar se mene tiče drugače zagovarjam načelo "živi in pusti živeti" in pri wokeaših pa očitno žal ne gre tako.Vprašam , ker se mi zdi da ti ta zadeva gre precej do źivega, čeprav je tega v praksi zelo malo.
Nisem iz stroke, pa še ta je verjetno deljenih mnenj....torej ne.
Ja očitno res ne razumem kako vas tako hudo zanimajo genitalije drugih ljudi.You guessed wrong. In res ti ni treba vedno znova in znova iz posta v post dokazovat nerazumevanja zadeve, ki jo sicer na polno zagovarjaš ampak hej, imaš vso pravico do tega.
Nisem vedel, da naj bi šele na podlagi osebnih izkušenj lahko izrazil neodobravanje zoper kakšno stvar, ki se ti ne zdi dobra/smiselna/sprejemljiva oziroma se ti zdi škodljiva kot je woke mentaluteta škodljiva tako družbi kot posameznikom na mnogo področjih. Drugače pa s svojim predvidevanjem ponovno brcaš v temo.V življenju še videl ni trans ženske kaj šele spoznal. Ampak če Twitter pravi ta pac tako je
Oprosti ampak res ne vidim kako trans ženske škodujejo družbi če hodijo na ženski WC. Misliš da trans ženske hodijo na ženske WCje gledat nage babe pa pizde al ka?Aja v temu grmu tiči zajec. No da te malce informiram - bitch je pred časom sam izjavil, da ne razume kako lahko woke mentaliteta škoduje življenju posameznika in ker mi je v interesu, da dolgoletnemu kolegu pomagam razumeti sedaj na vsake toliko, ko kje najdem kak tak lep primer škodovanja potem to nalepim tu gor ter ponovim bitchev stavek in/ali zraven označim še bitcha z namenom, da primera ne spregleda. Do živega mi gre pa zadeva ravno toliko kot vsi ostali debilizmi, ki se nekaterim zdijo tako pomemebni, da jih je treba vsiljevati drugim in ki se dotikajo mene oz. mojih bližnjih. Kar se mene tiče drugače zagovarjam načelo "živi in pusti živeti" in pri wokeaših pa očitno žal ne gre tako.
Stroka je deljenih mnenj, res ampak samo (zelo majhna) manjšina zagovarja woke prebliske. Nekateri od teh pa gredo npr. celo tako daleč, da prikrivajo rezultatze znanstvenih študij zgolj zato, ker rezultat ne daje prav njihovim idejam in ker ne želijo, da bi posledično ta(ka) študija bila veter v krilih nasprotnikom woke mentalitete kar ti tudi lahko pove marsikaj.
Drži. Res ne. Lepo, da sva razčistila.Ja očitno res ne razumem.
Ja nevem kako si potem tak hudi strokovnjak.Nisem vedel, da naj bi šele na podlagi osebnih izkušenj lahko izrazil neodobravanje zoper kakšno stvar, ki se ti ne zdi dobra/smiselna/sprejemljiva oziroma se ti zdi škodljiva kot je woke mentaluteta škodljiva tako družbi kot posameznikom na mnogo področjih. Drugače pa s svojim predvidevanjem ponovno brcaš v temo.