Več soli imaš v glavi slabše je. Torej ti dam pravPa še vedno imajo več soli v glavi, kot woke levičarji.
Levi!Kdo določa kaj je ekstremizem?
verski ekstremisti pač (ples haka). Nič novega za vas.
Hudič je, da ta, po tvoje verski ekstremizem, milijoni ljudje iz celega sveta z veseljem čakajo pred vsakim nastopom All black.verski ekstremisti pač. Nič novega za vas.
Hudič je, da ta, po tvoje verski ekstremizem,...
This isn’t is the “Māori community”. It’s Destiny church, a far-right christian fundamentalist cult.
zakaj je 15% ljudi na kugli toliko bolj pomembnih, da se jim morajo vsi ostali prilagajat, je neznanka.
zakaj si ti pomemben ki si 0.00000001 % ?zakaj je 15% ljudi na kugli toliko bolj pomembnih, da se jim morajo vsi ostali prilagajat, je neznanka.
če imaš kaj na vesti, idi k spovedi ali se samoprijavi na policiji, če imaš čisto vest, pa STFU.
Nikjer nisem trdil, da sem. Je pa demokratično večinski glas nad manjšinskim. Ne?zakaj si ti pomemben ki si 0.00000001 % ?
Ja in? Da bi vsaj tvoje zaklaliGoba je imel s tem v mislih skupino, ki je to izvajala. Ne samega plesa.
Jasno je goba kot goba to uspel razložiti šele malo kasneje.
Ej pezde cerkveno, kaj želiš nasrati?Ja in? Da bi vsaj tvoje zaklali
Boš že videl in sprobal v lajfu.A to so ta novi domofoni taki da je treba z nosom zvonit ?
Sem jih že videl in sprobal in so recimo za nekoga na vozičku, otroke , velikokrat previsoko.Boš že videl in sprobal v lajfu.
Tudi te ta nove višine? Se pravi se je treba prilagoditi manjši populaciji? Ok. Vsakemu svoje.Sem jih že videl in sprobal in so recimo za nekoga na vozičku, otroke , velikokrat previsoko.
Za recimo 10-30cm nižje ne bi bil noben oškodovan.
Kakšbe so "nove višine" in kaj je zate "manjša populacija ??Tudi te ta nove višine? Se pravi se je treba prilagoditi manjši populaciji? Ok. Vsakemu svoje.
Pručko dajte pred zvonce, saj ni težko najti preprostih rešitev.Kakšbe so "nove višine" in kaj je zate "manjša populacija ??
Vem za primer ko so zvonci na 170cm+. Ni variante , da manjši otrok pozvoni.
Najbolj enostavno je da se prvič naredi "optimalno" za vse, pa ne rabiš nič dodatno telovadit s pručkami ipd...Pručko dajte pred zvonce, saj ni težko najti preprostih rešitev.