Windows XP Service Pack 3

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Meni je po neuspelem prvem poskusu še dvakrat do sedaj ponudilo inštalacijo SP3, vsakič se mi zgodi isto. Javi mi tisti nesrečni "Access denied" in izvede rollback.
Brezveze...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.534
443
83
Če OS dela ni razloga za nadgradnjo. Servisni paket je eno samo flikanje luken in nekaj dodatkov. Večina je pa itak že na sisemu. Pri teh stvareh je zdrava konzervativnost.

Kolker sem nekje bral naj bi bil sredi junija vključen v automatic update. Finalni paket za ročno namestivev pa javno dostopen v par tednih. Razvijalci naj ga pa kar namestijo in stestirajo. Relise enkrat v teh dneh. Na torrente bo pa priletu, če že ni kmalu. A hvala lepa. Morda je ravno na mojem računalniku nekaj kar se bo skregalo oz. ni po MS standardih. Če bodo odzivi pozitivni bo čez kak mesec smiselno zadevo namestiti.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
A hvala lepa. Morda je ravno na mojem računalniku nekaj kar se bo skregalo oz. ni po MS standardih. Če bodo odzivi pozitivni bo čez kak mesec smiselno zadevo namestiti.

ma pi.... jaz mam pa doma zdaj celo štalo!
crazy1.gif

Sem odinštaliral SP 3, pa zraven IE 8, mi je pa zgleda pobrisalo neke zadve, zdaj imam pa živo norišnico...stalno javlja da ni na voljo nek 'dinamičen spomin' ('čudna datoteka'.dll). Sem potegnil dol programček, ki naj bi to odpravljal----pa ne dela zaradi tega, poskušam namestiti spet cele windowse...logično se ne da, poskušam nazaj inštalirat SP 3 ne gre, IE8 isti drek....

skušal presneti to .dll datoteko z drugo - je ne morem ker jo uporablja še nek drug program (kater...pa ne znam pogeldat oz. ugotovit) - sem pa izklopil vse možne opcije, ki se jih da 'z gumbi' izklopit (razni antivirusi, bližnice,....) za tiste, kjer je vidno da lavfajo v ozadju.

grrr

(je... windowse
smile-1.gif
)