Moja nikakor noče dat stran zdaj že 12 let starega Della s Core2Duo, pa sem pred leti vrgel not 240GB SSD in 2GB ploščico RAMa, ki se mi je valjala doma, (skupno sedaj 3GB), ter namestil Windows 10. Zadeva je dejansko presentljivo odzivna za pisarniško delo (bolj kot kak par leta star laptop brez SSD). Seveda začne kolcat pri kakšnem YT , če nastaviš previsoko kvaliteto, ampak to je za pričakovat.
Kar se Win tiče, pa kot so že drugi rekli, preneseš ISO iz uradne Microsoftove strani, potem pa če rabiš za doma in se nočeš zafrkavat/smetit mašine z raznimi aktivatorji, kupiš ključ na ebayu za 2-4€.
Pasti neizkušenihEvo, nameščam W10,,že drugič, ker mi je prvič že dokončal, potem se je pa še enkrat ponovno zagnal in nameščal enako.
Pasti neizkušenih
Ko nameščaš windows, je treba pri resetiranju računalnika vzet ven cd ali kjuček, ker sicer se spet začne inštalacija znova.
Ponavadi ti sam javi kdaj moraš vzet ven CD iz pogona......in pritisnit enter za nadaljevanje....
Tko da neki ne štima!
Ja na HDD/SSD
Oz ne razumem vprašanja čist.....kako to misliš kam naloži?
nic ne javi. Ko windows naredi prvi stadij instalacije (torej kopiranje fajlov) se resetira in ce je prva boot naprava usb/cd, se bo spet ponovno zacela instalacija od znova. Jasno, saj si spet bootal z kjucka/cdjaPonavadi ti sam javi kdaj moraš vzet ven CD iz pogona......in pritisnit enter za nadaljevanje....
Tko da neki ne štima!
cakas. Instalacja win10 traja dost dolgo, ce je pc star in z navadnim diskom.Opcija je Optical drive disc. A bo pravi? Ko sem iztaknil USB ključ, kamor sem namestil W10, se je laptop sam zagnal na Pripravljanje storitev, naprav, zdej pa melje Pripravljanje. Kaj moram še storiti, čakanje?
cakas. Instalacja win10 traja dost dolgo, ce je pc star in z navadnim diskom.