Windows 7 programi

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Torej, zinstaliral sem jo. Windows 7, 32-bit

Zdej hočem recimo zdownloadat kakšne programe, katero verzijo morem zdownloadat? Vista 32-bit? ker za win 7 jih še veliko nima...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni delajo čisto vsi - če so za XP ali Visto. Pri nekaterih sem opazil, da so samo Windows 7 zraven napisali, program pa enak kot prej.

Gonilnike sem izbral edino tiste za Visto (če ni bilo Win 7 opcije).

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Da uporabim temo, če smem..
grin1.gif

Kaj izbrati, Home, proffesional ali bussines? V čem je bistvena razlika? Rabil bi samo za domačo uporabo.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Po mojem bo home premium povsem dovolj, ker višje različice nimajo nič takšnega, kar bi domačega uporabnika prikrajšalo. Mogoče bi še proffesional pogledal, ampak ne bo frke, ker raznih enkripcij, mrežnih backupov ali domene ne boš uporabljal.

Sicer pa klik !

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem tudi zdaj naročil gratis upgrade w7 home premium.
Upam le, da ima v osnovi možnost nastavitve windows classic
smile-1.gif
in da ne bo potrebe spet cele windowse pregledati, da se izklopijo nadležna vprašanja in opozorila ter cel kup nepotrebnih procesov v ozadju.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm to lahko le upaš...

jest sm jih mal pregledoval, pa nisem nič takega našel. še tema "windows classic" ni windows classic... pač časi se spreminjajo, programi pa tud... treba se bo navadit.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.268
7.049
113
če ne bo šlo "uradno", se bodo pa našli "hacki" ki bodo zadevo pogršili..

luka51

Guru
16. avg 2007
14.501
5.791
113
nerabiš nič izjklaplat pa dela normalno.
jaz laufam pro verzijo na celeronu 2.8 z 1gb rama in dela lepše kot z xp. zagon in izklop računalnik občutno hitrejši, programi se hitreje odpirajo. vse skupaj nekak bol gladko dela.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Če grafikulja ni sposobna AERO laufat se le-ta ne naloži, posledično je mašina zelo hitra. Tudi meni je na P4 1.8GHz Mobile in 1 GB RAMa prav lepo delal; edino grafikulja je bila podprta samo z SVGA gonilnikom. Gonilnik za XP ti onemogoči AERO, saj za AERO mora biti VWDM... Tako da sem z naložitvijo XP gonilnika lahko samo resolucijo bolj drtaljno nastavljal... Imel sem Ultimate, ki pa je pri predvajanju videa in TVja (CardBus TV kartica) popolnoma odpovedala prav zaradi grafike.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
uf... dons sm dokončno vse zrihtal...

včeraj mi je uspelo 2x sesut sistem. S paragon disk managerjem sem probal narest particijo. pa mi jo nikakor ni uspel, da ne bi sformatiral še sistemski del diska! Mater. pol sm jo naredu z instalacijo win7, čist na začetku... sam a kdo ve, zakaj mi v paragonu ni ratalo???

drugač pa laufajo res lepo. sem zelo presenečen/zadovoljen!