Glede na začetek se bolj zdi, da je za 10-ko pisana ista zgodovina kot za Visto, nekoč je bila, a se jo sedaj spomi le peščica.
Citat:
Uporabnik makedonc pravi:
kako se odstrani Windows old ?
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ja saj, na fullscreenu oz. tabličnem načinu izgleda totalno retardirano. Tablični način moraš imeti vklopljen, da ti aktivira virtualno tipkovnico. Mogoče je kje nastavitev, da jo aktivira tudi v desktop načinu?
Splitscreen deluje, če v desktop načinu daš dva okna side by side in potem preklopiš na tablični način,v tabličnem načinu ne gre?
Retardirano je tudi to, da ti več kot polovico taskbarja če ga imaš vertikalno kot jaz) zasedejo windows ikone: start, nazaj (wtf, zakaj je to tu?), search, baterija, wifi glasnost, ura. Skriti ali grupirati jih pa ne moreš, kar je neumno, ker itak do vsega prideš, če swaypmeš iz desnega roba.
Edit, ok sem našel lahko se te ikonce izklopi, one spodaj. Iskanje in nazaj pa ne gresta stran. Čudno, ker na desktop načinu se pa lahko izklopi search gumb.
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
>>>
Čiščenje diska
tam boš našel.
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Glede na začetek se bolj zdi, da je za 10-ko pisana ista zgodovina kot za Visto, nekoč je bila, a se jo sedaj spomi le peščica.
Rabim za privat uporabo. Pač da bi lepo bile potem vse posodobitve ipd in ne kakih aktivatorjev ...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
OEM serijska ne bo legalna. Aktivira sicer se, ampak če bi kak inšpektor prišel boš imel enako legalne, kot če bi jih iz partisa potegnil.
Citat:
Uporabnik Kolimero pravi:
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
>>>
Čiščenje diska
tam boš našel.
Kaj pa dokumenti ostanejo?
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik Kolimero pravi:
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
>>>
Čiščenje diska
tam boš našel.
Kaj pa dokumenti ostanejo?
To tudi mene zanima.
LP
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Na mojem Lenovo x220 dela brez modrih zaslonov ali kakšnih restartov. Me sicer motijo neke malenkosti, samo se bo pač treba navaditi. Win 8.1 so bili sicer čisto v redu, samo start meni je bilo treba dodati.
Oh ne, konec sveta bo. Darjan kritizira W10Citat:
Uporabnik darjan pravi:
ok, tole je pa kar moteč bug;