Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To enačiš s tem?
Pokazati želim, kako trapasto je s paranoiki označevati ljudi, ki jim je mar za zasebnost. Še posebej po vsem tem, kar je razkril Snowden.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To enačiš s tem?
Ja. 4*. Enkrat se je pojavil haklc, ki ga je izpostavil Snecer. 3* je šlo skozi BP.Citat:
Uporabnik titov pravi:
S tem je probal,kdo?
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
Pojdi v upravljitelja naprav, najdi omrežni adapter ter z desno klikni lastnosti. Nekje imaš kljukico dovoli da ta naprava zbudi računalnik. To bi moralo zadostovati.Citat:
Uporabnik mat123 pravi:
A se še pri kom po nadgradnji na 10ko računalnik prižiga sam od sebe? Ugasneš normalno, čez 5 min se sam vklopi nazaj. Ugasneš spet, čez par minut se sam vklopi nazaj... Zaenkrat sm opazil, da je edina rešitev potegnit lan kabel iz matične, potem da mir![]()
Comp z partis verzijo 7. Primeren postopek nadgradnje?
Meni je ponoči šlo skozi. Sem pa na problematičnem PC čisto VSE regionalne nastavitve spravil v prvotno obliko. Še SLO tipkovnico sem zbrisal.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Na mašini imam
Windows 8.1 Pro version 6.3 build 9600 (32bit)
Sedaj sem snel na USB tudi angleško verzijo pro win 10 in zdaj zgleda, da bo šlo. Inštalacija teče sedaj v angleščini.
Inštalacija je očitno obupna, da ne loči in ne ve, kaj maš gori.
![]()
![]()
Skratka Upgrade ne deluje, moraš sneti angleško verzijo (US) pa potem spremeniti jezik.
Grem zdaj kliknit naprej pa da vidimo kje bo vrglo.
Pri meni je sedaj en od 4 aktiviran. Se bodo očitno v naslednjih dneh zmenili s serverji...Citat:
Uporabnik sssss pravi:
Malo poglejte, če imate win10 sploh aktivirane. Meni na dveh prenosnikih po upgradu iz genuine 8.1 niso aktivirani. Gumb aktiviraj javlja napako. Tako, da sem naredil rollback na 8.1 (traja 5 minut)