Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Potintaš šajbe, homolomaš in maš mir, pa še lepše zgleda. Zaščita pred soncem (recimo uv če gremo v extreme) je večja,
manj se vidi noter (recimo če kaj pustiš na sedežu zadaj), pa nasploh počutje v avtu je nekak bol intimno pač folk te ne zija
če recimo si mulo ravno vleče smrkelj iz nosa.
Je pa res da je dražje.
hm... če je kdo mal sam-svoj mojster bi lahko to zadevo naredil sam doma...
mrežo se zihr dobi nekje na metre, obrežeš po obliki, zarobiš, našiješ ježke gor in je. Resda ne zgleda tako elegantno, kot na slikah zgoraj, sam ko so vrata zaprta se itak nič ne vidi... je pa poceni in narejeno v 2 urah.
Jaz imam tudi take, super zadeva. Na okvir vrat se zatakne kovinske nosilčke, med katere se vpne mreža.
Nabavil sem jih sicer preko neke spletne štacune za Škodo, proizvajalec je ClimAir, cena dobrih 100 EUR.
Se slucajno spomnis katere stacune? So imeli za stari (1u) model tudi?
Se te nosilcke lepi ali zatakne?
Imas kje sliko kako izgleda v "zivo"? Na netu je vse lepo
Kupil sem pri Milotecu, le da so tam še nekoliko dražji. Nosilčke se zatakne na kovinski okvir okna pod gumi oblogo.
Svoje fotke žal nimam, sicer pa izgleda natančno takole:
Za stari model nisem gledal, tako da žal ne vem. Malo pobrskaj po njihovi strani, mogoče kaj najdeš.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.