Winamp

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Ok malo čudno vprašanje........
frown-1.gif

Pa vseeno mi ne rata:kako za vraga nastaviš da ti komad katerega si kliknil v mojih dokumentih začne igrat takoj v winampu???? Jaz ko ga kliknem mi ga vrže samo v playlist ampak ga ne začne igrat,ga moram še posebej dvakrat kliknit v playlistu.
Madona iščem po nastavitvah in ne najdem!
uf-1.gif

Hvala!

Fly

Guru
21. jul 2007
2.643
508
113
1. Winamp > Ctrl+P
2. General Preferences > File types
3. zbriši kljukico pri 'Enqueue Files on double click in Windows Explorer'

Lojze

Pripravnik
10. dec 2007
92
0
6
tudi jaz imam eno vprašanje, ki pa sicer niti ni toliko vezano na winamp. po novo naloženem sistemu, mi v winampu na vsake toliko časa glasba začne "preskakovati" - nekaj podobnega kot če bi imel zelo slab cd v cd predvajalniku. poizkusil sem na novo naložiti winamp a se problem še vedno pojavlja. ta stvar se dogaja čist naključno - ni vezana na obremenitev računalnika. v drugih programih nism poizkusil, če se problem prav tako pojavlja, ker želim da mi v winampu to dela! ta isti problem vem da sem že imel, vendar se tudi slučajno ne spovnim kako sem ga rešil. če se komu kaj sanja s čim bi lahko še poizkusil ga naprošam da mal napiše. stvar mi gre res na živce
smile-1.gif

hvala!

EAN

Pripravnik
6. avg 2007
54
0
6
Zdi se mi, da se mi je že lep čas nazaj nekaj podobnega dogajalo ampak je čisto možno, da je bil problem v gonilnikih
confused-1.gif

Mislim, da sem zadevo rešil tako, ko sem v nastavitvah output plug-ina nastavil, da je ustvarilo primarni buffer.