Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Po pripovedovanjih kolega, ki se je ogledal letos v Londonu en tenis je karta za zaključne boje res misija nemogoče. Za tiste prej pa se čaka po več ur v organiziranih, tudi po več sto metrov dolgih vrstah - na vsakih deset metrov stojijo stevardi, skrbijo za red, talajo Evian, kremice proti soncu itd. Kolega je čakal pet ur
Nekje sem slišal da je vstopnica za wimbedon (14 dnevna, brez pol finala in finala), za ogled tekem do polfinala stala 5-krat več kot sezonska karta za Chelsea...
Tako da...
Citat: Uporabnik KillaKHAN pravi:
ma men se zdi, da lahko prvih par rund kar dosegljivo greš gledat, ker dostkrat vidim na 3/4 prazne štadione če ne igra lih kdo od prvih nosilcev
Za Wimbledon še nism gledal, sem pa en teden nazaj gledal za Roland Garros, kjer se da karte preprosto (s kreditno kartico) kupit prek njihove spletne strani. Za finale je karta cca 420 €
Če bo kdo kupovov naj pove, ker bi tud jaz kupil dve, pa da se ne daje za poštnitno dvakat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.