WC v kaficu

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.502
123
63
Zanima me, kako je z WC-ji v kaficih, eni ne dovolijo uporabe ce nisi njihova stranka. To smejo (pravno,inspekcijsko) ?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Zakaj pa ne smejo? Če bi biu ti lastnik lokala, bi pustu, da gre na tvoj wc kr vsak zafiksanc? Če ne drugega, lastnik plačuje za čiščenje wcja.... in tako kot ti lahko prepove vstop v lokal ti lahko prepove vstop v wc....

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
LOL, fail
smile-1.gif

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Najbolje je ,da na hitro naročiš kakšno kavo . In greš brez problema na wc. Glede javne uporabe proti plačilu njihovih storitev pa mislim ,da ima vso pravico , če nisi njihova stranka , da ti ne dovoli it na wc , ker je lokal zasebna lastnina. Podobno kot ti bi nekdo šel v tvoji hiši na wc .Samo ker imaš pač "odprto gostinsko dejavnost lokal imaš pač stranke katere tui hodijo na wc".

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Glede na to, da porabljaš vodo, elektriko, žajfo, papirnate brisače in da mora nekdo za tabo sekret tudi očistiti, je logično, da je namenjen le strankam. Sicer bi klošarji v kolonah stali pred lokali. Se pa spomnim, ko sem v Španiji imel tako drisko, da sem komaj priracal pred šank in vprašal "Toilet?" pa mi kelnar začne težit, da moram najprej naročit. Sem ga samo z belim pogledal in mu rekel "I'm gonna do it right here". Je kar skočil izza šanka in me skoraj za roko peljal v skret
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Javni wc imaš pod tromostovjem in moraj zanj plačati 17centov.
Od avgusta 2011 so javni WC-ji v Ljubljani brezplačni.

V poletnih mesecih se najdejo "iznajdljivi" brezdomci in narkiči, ki po angleško sprašujejo "Do you speak Slovenian?"....in če turist reče "No I dont"...potem rečejo turistu, da mora plačati za WC... stojijo pa tam zraven pulta.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.429
2.521
113
SV SLO
Verjetno to počnejo, ker se ljudje ne znajo obnašat na WC-ju. Ščijejo mimo, menjavajo vložke in jih mečejo v školjko. Pa tudi veliko potrebo opravljajo kot da so "prašiči". Prašiči sorry ampak vas razumem, ker ste živali.