Okolju prijazni avtomobili

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.390
7.068
113
Ne bi pobral, ampak če imajo zdaj avto, ga lahko nekje parkirajo, pomeni tam je lahko stebriček s šuko vtičnico.

Če ga pa zdaj nimajo, pa tudi EV ne bodo rabili, ker ga itak fizično ne bodo mogli nikamor dat.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.089
6.297
113
o kaki vojni že ti to? To sem te že vprašal enkrat...
Kaj misliš kaj se bo zgodilo, ko boste EKO fanatiki uničili celo EU industrijo, koliko je pač še je, in kmetijstvo in še in še....?? Od prelaganja papirjev ne bomo preživeli. Kaj misliš da bo sledilo? Saj vem, prvi se boš ti skril v mišjo luknjo. Marsikdo bo pa na ulicah. To je eden izmed možnih scenarijev. Lahko bo pa kdo drug vstopil v obubožano EU, ker kot ksi pravi od današnjih pussijev ni za pričakovat, da se bodo postavili za sebe.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.390
7.068
113
Vojna ni to, kar ti opisuješ, to je neke vrste puč. Vojna načeloma pomeni spopad med državami.

Edina vojska ki lahko EU kaj naredi je angleška in ameriška...kitajec nima kaj mrdat tu, pa tega si niti ne želiš, ker boš živel veliko slabše, kot pod to strašno "eko" tiranijo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.089
6.297
113
Vojna ni to, kar ti opisuješ, to je neke vrste puč. Vojna načeloma pomeni spopad med državami.

Edina vojska ki lahko EU kaj naredi je angleška in ameriška...kitajec nima kaj mrdat tu, pa tega si niti ne želiš, ker boš živel veliko slabše, kot pod to strašno "eko" tiranijo.
Nič od tega si ne želim, zato pa se bunim. Posredno si želite vi EKO fanatiki.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.138
11.221
113
nič bat, sej nas bo trump prisilil, oziroma nemce in francoze, kako se bo delalo avte naprej. Hočeš nočeš bodo zelene agende postavljene na stran. Če ne se ne bo preživelo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.390
7.068
113
"Mi" si želimo svež luft, brez smrada dinozavrov in pa svež luft zvečer, brez vohanja dima trdih goriv v pečeh.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.089
6.297
113
"Mi" si želimo svež luft, brez smrada dinozavrov in pa svež luft zvečer, brez vohanja dima trdih goriv v pečeh.

Kako smrdi euro 6d izpuh? Saj vem, še vedno ni 110% čist gorski zrak iz Nepala, ampak tako hudo pa ni, kot nam ti tukaj serviraš. Stari 1,9 TDIji so tudi že bolj antični primerki, kot razširjena vsesplošna last. 1,2 mlinčkov veliko podprtih z malimi baterijicami vedno več. Peči na drva in ostalo svinjarijo so se tudi že zelo zraducirali.
Ne panike delat, kjer je ni.
Seveda sem pa za to, da se preverja preluknjane DPF-e na tehničnem.

• Všeč mi je
Reactions: BLABLABLA

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.390
7.068
113
Zakaj pa se potem hoče uvest euro 7 in skenslat 6, če pa je tako čist?

Pa nekaj je standard v teoriji, drugo pa kaj vse delajo proizvajalci, saj veš zakaj...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.089
6.297
113
Zakaj pa se potem hoče uvest euro 7 in skenslat 6, če pa je tako čist?

Pa nekaj je standard v teoriji, drugo pa kaj vse delajo proizvajalci, saj veš zakaj...​

EU išče dinarčke, za svoje neumne zablode. Nič druga!!!! Eni so to delali in so se opekli. Ne upajo več.

Izpusti so že danes točno definirani. Tako kot so dometi tvojih baterij po WLTP-ju. Seveda se od posameznika do posameznika razlikujejo za +- nekaj %. Povprečje pa je to kar protokoli določajo že danes.