Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na WayteQ xTAB-7X men delujeta obe kartici, testirano,, tušmobil in simobil , če ti ne deluje, pol daj na servis, tako je bilo pri men čisto NOVA tablica mi ni delal SIM, po pinu ni bilo signala, so mi v trh dneh zamenjali za novo.
Popotnik in ostali ki si lastite to tablico in imate probleme z nosilcem po velikem iskanju sem našel nosilec, ki naj bi bil univerzalen in po moje odličen, da se ga predelati za na šipo ali fiksno. Sam sem ga naročil in ga dobim v ca. treh tednih.
Pozdravljeni
Imam problem...sem prvič vstavil sim kartico od simobila od kar imamm napravo in sem ugotovil ,da kličem lahko ,sms-am lahko ampak internet mi pa ne dela.Zdaj...ali sem toliko tup ,da ga ne znam zagnat ali pa je kaj narobe.Mogoče je kam za vnest kakšno nastavitev?
Hvala v naprej za odgovore.
a kdo ve če bo slučajno v kratkem kakšen UPDATE na 4.4. tablice WayteQ xTAB-7X, če je kdo kaj zasledil, brskal sem povsod pa ne kaže kaj da bi bila....
Ok..še moj prispevek....tako je meni uspelo.
Najprej na SETTINGS...pa na wireless & networks kliknemo MORE...pa naprej na MOBILE NETWORKS...potem ACCESS POINT NAMES....potem se klikne v desnem zgornjem vogalu na tiste 3 pokončne pikice ,da se odpre meni in tam damo NEW APN in tam se vnese vse podatke.
Imam vprašanje glede xTAB-7X in iGo resolucije. Imam nameščeno verzijo iGo 9.6.29.404739 in Gjak_v2.2_AriNe-33 in me zanima ali imate tudi drugi uporabniki neke velike črke oziroma tekst tako, da ga pri določenih dvovrstičnih napisih odseka zgoraj in spodaj? Ali je problem v resoluciji?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.