Po mojem je problem v kompatibilnosti DUN povezave s telefonom. To sem tudi jaz pred časom testiral in sem preko DUN lahko takrat povezal edino svojo staro Nokio E52. Androida mi nikoli ni uspelo povezat..Delovala mi je samo klasična BT povezava. Je pa res, da se tudi nisem toliko ukvarjal s tem, saj me razen firbca, to niti ni zanimalo preveč. Treba je vedet, da je Dial-up networking (DUN) v času sodobnih telefonov in načini povezav ter operacijskih sistemov, pravzaprav že zelo zastarel način komunikacije, zato me tudi ne čudi, da ne deluje.
Sicer pa po tvojih slikah sodeč, ne vem, kaj si sploh počel v winsih naprave, tam zagotovo ne boš rešil povezave, saj mora biti DUN funkcija vključena tudi v samem ROM-u. Če te funkcije nimaš v nastavitvah za BT (govorimo o možnih nastavitvah v osnovnem meniju navigacije), potem je vse skupaj zguba časa. Sicer nisem šel gledat BT specifikacij za x980BT ampak po mojem te funkcije ni več v firmweru tega modela, kar me tudi niti najmanj ne preseneča. To je bilo aktualno le v prejšnjem modelu x960BT.