WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

RaGlaSi

Pripravnik
15. sep 2007
50
2
8
Obišči stran
Citat:
Uporabnik sekundarc pravi:
@Twister87: popolnoma identično tudi v moji sys.
@predator: je naložen na SD kartici.

Ja tudi jaz sem opazil, da so omejitve bolj tako tako, kajti pri omejitvi 130km/h v Italiji, sem se peljal malo manj kot 100km/h pa je že utripalo rdeče spodaj levo da je prekoračena hitrost.

Težava je v tem, ker je v karte Italije za avtocesto proti Milanu vnešen znak omejitev 80 če je vidljovost zmanjšana zaradi megle.
Tudi meni je velik del poti proti Milanu Primo prikazoval znak omejitev 80/megla in posledično me je opominjal na prekoračeno hitrost.

Drugače pa imam osebno dobre izkušnje z opozorili na prekoračeno hitrost.
Navigacijo imam vklopljen tudi pri vožnji po bližnji okolici saj se mimogrede spozabiš in že voziš hitreje kot 50 v naselju.
Pri kaznih, ki jih napovedujejo mislim, da je opozorilo na prekoračitev hitrosti povsem uporaben pripomoček.
Je pa po moje smiselno imeti nastavljeno toleranco hitrosti pri kateri te naprava opozori na prekoračitev.

WayteQ

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik sekundarc pravi:
Jaz sem tudi bil zelo zadovoljen z x950-HD, kajti iz prve je vse delalo kot se šika in sem bil z njo zelo zadovoljen. Sedaj imam x960BT in je bil od začetka čista mora. Pogostokrat se je ugaševal in resetiral sam od sebe pri zaganjanju Prima, vendar sem ga sedaj urihtal tako, da sedaj dela (trkam po lesu). Jutri še na poti stestiram, če bo kaj našel TMC in, če bo delovalo je ta misija za en čas končana. Za končno oceno bom še malo počakal. Škoda edino to, da na mojem modelu ne dela Sygic Fleet, da bi še to podporo za tovorna vozila sprobal, poleg Prima.

Kako si rešil to resetiranje?

KAKO HUDIČA NAJ REŠIM PROBLEM Z AURO? Drugače ima X990 za brezveze
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

sekundarc

Pripravnik
13. nov 2010
62
0
6
Celje
Po moje je bila najbolj kriva SD kartica. Namreč vedno znova je resetiralo na tej "defektni" kartici. Potem sem vzel drugo in je bilo veliko bolje. Moje izkušnje so,da v kolikor se uporablja SD kartico 4GB, naj le ta ima vsaj okrog 15-20% še prostega prostora, ker potem ne javlja errorjev za premalo prostora. Najboljša rešitev mi je pa bila 8GB kartica in res ni nobenih težav.

Ponavadi se error pojavlja po odklopu naprave iz računalnika in takrat je po moje najbolje, ne takoj iti v Prima, ampak prej še kaj drugega kliknit kot je ikonca GPS (mogoče malo glasbe, če je naložena). Lahko pa tudi reset tipka.

Za Auro pa ti ne znam pomagati, boš moral na @Janch-a počakat, če ti že prej nea bo kdo pomagal.

Kaj bi še kaj drugega delalo na Wayteq-u x960BT razen navigacij iz družine iGO? Bi se priporočal za kakšen link na ZS.

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Class 10 ima hitrejše read/write .Pomeni da je najmanjši read 10 MB in do najhitrejše do 16 MB.Imajo tudi do 30 MM .Najbolj so se odrezale SDHC class 10 z read-write 16-14 MB

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.470
837
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
lepo ste se razgovorili te dni....
smile-1.gif

...Omejiitve hitrosti niso pogojene z navi programom, temveč s samo točnostjo zemljevidov. Nikoli se ne zanašat na te omejitve!

...Hitrost ali brand SD kartice, pri delovanju NNG navigacij nima veze, za uporabniško izkušnjo prav nobene, vsaj jaz je nisem nikoli opazil, pa sem jih dal že veliko skozi..

@Jado
Sygic Fleet mora delat na vseh WayteQ-ih

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Janch kje si bil? Še vedno mi ne dela AURA na X990 !!!! ZNOREL BOM !!!

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.470
837
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
na dopustu, sem si moral malo oddahnit od vas :p

a jebiga, kaj naj rečem..en maher iz tujega PDA foruma mi je dal to serijsko, ki naj bi delala na vseh WayteQ-ih x990. Meni je in mi še vedno zagrabi brez problema iz SD in iz fleša..
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.470
837
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik tomis71 pravi:
imam vprašane isto kot bomber
gre za x960bt.
A lahko nastaviš na povečavo pogleda in da se povečava ne spreminja. meni dela tako da mi v mestu avtomatsko poveča izven naselja pa ful pomanjša tako da je cilj ki je 30 km stran viden na zaslonu to se mi pojavla ko sem si naložil novo mapo
Slovenia_83_Monolit_2011.03_110422
Lp Tomaž

to nima veze z kartografijo. Pojdi v nastavitve in izklopi samodejni pregled.

mataljaz

Zelenc'
27. maj 2008
10
0
1
KONČNO!
S počjo Jancha seveda, sem dal na Primota 1.2 samo karte od Teleatlasa in stvar sedaj deluje kar spodobno, vsaj kar se logičnega vodenja tiče! Malo nagaja glasovno vodenje, predvsem na krožiščih se zatika.
Torej je sedaj stvar že primerljiva- beri uporabna kot Garminova navigacija!
HVALA JANCH!