Walkie tolkie

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
A se splaca tole kupit. Kolk je dejanskega dometa
382390-brondi.gif

Priponke

• 382390-brondi.gif
    382390-brondi.gif
    137,8 KB · Ogledi: 214

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Dometa je pomojem kakšen km - 2 v optičnem kontaktu (brez ovir med postajama) in seveda manj, če ovire so.
Za takle denar in nezahtevno uporabo (komunikacija med dvema ne preveč oddaljenima sodelavcema, postavljanje anten, ...) je čist ok.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
355
83
Kras
www.mtl.si
Jaz imam tisto od Hofferja. Sedaj je cena 35 EUR, prej je bila 25 EUR.
Stvarca dela nad mojimi pričakovanji: v mestu nese do nekje kilometra, zunaj pa res okrog 3 km. Ampak za takšne razdalje je bolje kupiti kaj bolj zmogljivega. Moja ima sicer še vse živo funkcij (avto vključitev, slušalke, pa še kar nekaj).
Tako da, če je ta podobna, potem je vredno vse skupaj tega denarja. Moraš pa računat, da te lahko vsi poslušajo, tako da ni treba kakih privat stvari preveč gor čvekat.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
sam spotoma..ste že kdaj slišal za gsm, mobiča, ? nekateri se že več kot 10 let uspešno klicarimo s pomočjo teh zadev
confused-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ja pa kaj? par fičnov na mesec, pa si povsod dosegljiv, kličeš kogar češ 100000 km stran če je treba--

to so navadne igrače, da se grejo otroc rambote po gozdu--samo za to so namenjene ta jajca..aja a toa plastika je zastonj? za to ceno se jes 2 mesca pogovarjam po gsm
wink-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
pa sej to ni namenjeno, da bi pa zdaj vsakega klical ne ... se pa ziher splača ko greš z družbo na pot, da se lahko med avtomobili sporazumevaš ne

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ja pa kaj? par fičnov na mesec, pa si povsod dosegljiv, kličeš kogar češ 100000 km stran če je treba--

to so navadne igrače, da se grejo otroc rambote po gozdu--samo za to so namenjene ta jajca..aja a toa plastika je zastonj? za to ceno se jes 2 mesca pogovarjam po gsm
wink-1.gif

Uporabnost:
- Komunikacija med delavci na različnih deloviščih (od kmetije, delavnic pa vse do gradbišča)
- Komunikacija na poti (med motoristi, popularno je med lastniki kamperjev, ipd.)
- Pohodniki, kolesarji
- pa še,pa še, pa še...

Stari... ne moreš pač tako ozko gledati na zadeve - še posebaj, ker omogoča hitro komunikacijo večjega števila udeležencev - pri vzpostavljanju konferenčnih klicev poleg cene nekaj stane tudi denar in pa boljši mobilni telefoni, znanje ipd...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
355
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
sam spotoma..ste že kdaj slišal za gsm, mobiča, ? nekateri se že več kot 10 let uspešno klicarimo s pomočjo teh zadev
confused-1.gif
Pojdi v kakšne gore, pa mi potem to še enkrat povej.
tongue-1.gif

Sicer so ti pa že ostali svoje povedali.

Zgolj še primer: z večimi avti greš v tujino. Pa ajde recimo v Srbijo. Klic stane cca. 1000 SIT na minuto (žal v EUR nimam cene) v Slovenijo, prejemnik pa se mi zdi, da okrog 500 SIT na minuto. Torej 1500 SIT na minuto plačuješ, če je pa še več kot dva avtomobila pa še več. S to igračko pa stisneš gumb in imaš ''vezo''. Brezplačno. Ti pa uživaj še naprej v napredku.
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
confused-1.gif

Pojdi na službeni teren, meni se cel dan cel mesec na 200 metrov z mobitelom, potem pa poročaj, kakšen račun imaš za mobitel.
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
confused-1.gif

Pojdi na službeni teren, meni se cel dan cel mesec na 200 metrov z mobitelom, potem pa poročaj, kakšen račun imaš za mobitel.
evil.gif
nekatere resne firme imajo to urejeno tako, da se delavci med sabo kličemo zastonj...od generalnega direktorja do tistega naj nižjega, ki mu pripada sl. mobitel
wink-1.gif

drugač je pa tist igračka..pa naj kupi, če mu je všeč ..se bodo šli rambote po gozdu
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
nekatere resne firme imajo to urejeno tako, da se delavci med sabo kličemo zastonj...od generalnega direktorja do tistega naj nižjega, ki mu pripada sl. mobitel
wink-1.gif

Eh resne firme.
hysterical-1.gif

Saj nismo prifuknjeni. Sodelavca na drugem koncu hočeš vprašati za en podatek, koliko časa rabiš za to na GSM-ju in koliko po walkie-talkiju? Pomnoži krat 200 v enem dnevu. Aja, pa trajanje baterij?
grims-1.gif