Wake up

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Tako vsaj pravijo v temle filmčku. Zanimiva zadeva, še bolj je zanimiva cela serija, ki je mimogrede nisem nikoli videl do konca, ker se selijo
10.gif

Zanimiv del se začne pri minuti in petištirideset. Posebej bi skrenil pozornost na del ko možakar govori o načrtih, predvsem kdaj je to govoril. In ja, vem kdo se bo smejal tokrat, tako kot se vedno
smirk-1.gif

A koga zanima kdo dela tele filmčke? Povem po oglasih
grims-1.gif
(ali pa tudi ne ...)

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.186
4.152
113
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
A koga zanima kdo dela tele filmčke? Povem po oglasih
grims-1.gif
(ali pa tudi ne ...)

Po 15 sec in 3x prescroolanem videu sem dobil vtis da je na delu Mendes v svoji najboljši mojstrovini do sedaj!
hysterical-1.gif

Sicer pa pustim jest5 do besede v mojem imenu ker ma čas, sam ga trenutno nimam!
nahrung002.gif

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Manjkata še vsaj dva
evil.gif

Eh kaj češ, ne morem si kaj da ne bi na vsake toliko neposredno preveril stanje duha tukaj, predvsem pa sposobnost sodelujočih pri opažanju svoje širše (in ne tako široke) okolice ....

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Ne bom pogledal, bom raje uganil ... kuščarji, iluminati, sodoma in gomora, adamova prva žena, nwo in barbapapa?
Če sem opazno zgrešil, bi prosim za popravek
smile-1.gif

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Od naštetega "samo" nwo (pa čipi, pa deloma depopulacija; aja, pa zagovornik kuščarjev, ki jih sicer tokrat ne omenja (vsaj mislim da ne), ampak leta 1996 opisuje kaj se dogaja ta trenutek). Pa za vas iluzioniste mogoče še barbapapa. Jaz ga tam ne zasledim, ampak za vas pa ne dam roke v ogenj ...

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Ja, to je barbapapa. Prav simpatična risanka iz otroških let.
cool-1.gif

Kaj ima barbapapa z zarotami pa ne mene spraševat, pojma nimam.