torej, jaz sem te kite nabavljal iz tujine pred dobrimi 10imi leti, ko še jih ni bilo pri nas. Znancu sem nabavil vsaj 5 kitov za Golfa, on je bil navdušen ker ima avtošolo pa je dvomasni zdržal kako leto pa konec. On je bil zadovoljen, rekel da dela super. Potem pride čas ko moram sam menjat vztrajnik na A6. Kupim najprej dvomasni vztrajnik od LUK-a ker sem doma imel popolnoma novo lamelo in košaro. Dvomsni vztrajnik mi zdrži celih 13 mesecev, potem mi odlomi sredinske zakovice ,,,katastrofa, garancija seveda samo 12 mesecev. Vzamem tudi zase Valeo kit, zmontiram.... pri nizkih obratih in pospeševanju je enostavno preveč vibracij, posebej pri pospeševanju iz nizkih obratov in pri menjanju brzin navzgor, ali dodajanju gasa pri nizkih obratih, prej tega na dvomasnem vzstrajniku ni bilo, avto je občutno bolj gladko pospešil brez vibracij. Slišal sem tudi da baje rado zlomi sredico lamele na tem Valeotovem kitu, in da se potem samo lamela ne dobi, tako da potem kaj se mene tiče je to vse bolj en šmorn,..ampak glede na to da so vsi ti vztrajniki ki jih dobiš dandanes vprašljive kvalitete ne vem kaj je sploh pametno kupit