Pa kdo vas je najebal s tem pokalnim plinom?Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saj je vrstni red vseen.
Razen če upoštevaš "maso ne na akumulator". Pol pa je že očitno. (pokalni plin....)
Pa kdo vas je najebal s tem pokalnim plinom?Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saj je vrstni red vseen.
Razen če upoštevaš "maso ne na akumulator". Pol pa je že očitno. (pokalni plin....)
In kaj ima to z vžigom avta na kable?Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Ocitno je bilo lepo v Banovcih,ker si mocno zelis nazaj
Glede pokalnega plina-meni je dobesedno pred nosom razneslo akumulator
Akumulator sem dal na polnilec in cez nekaj casa sem se spomnil nekaj variti tam okoli-dobro,da sem imel masko za varjenje na glavi
Kdor ne verjame naj poizkusi-upam,da jo bo tako poceni odnesel kot jaz-unicena obleka,par opeklin(nedolzno) in vse orodje pospricano s kislino
Zato se pa reče alter.si, imaš pač 5 alterjev, pa z vsakim drugje prasko delaš.Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Ocitno je bilo lepo v Banovcih,ker si mocno zelis nazaj
Eh, se ne sekiram. Tisti vrstni red je definitivno preizkušen in ga bom še naprej uporabljal.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saj je vrstni red vseen.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Jaz sem povedal postopek za primer zelo izpraznjene baterije, ki 100% dela in ga večkrat prakticiram pri delu. Stranke ponavadi samo povežejo s kabli in probajo vžgat, a baterija nima dovolj moči. Potem se pa vsi čudijo temu enostavnemu "triku" s hitrim polnjenjem baterije. Največkrat pa je problem v kablih samih, saj raja kupuje super-duper lepe kable na Petrol/OMW servisih, ki imajo v resnici 5cm izolacije in žico s presekom 0,5mm2.