Vzhodnjaška roba v Lidlu/Hoferju

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
enake kvalitete...my ass...zato pa ma različni rok trajanja iz kateregakoli razloga pač...

izdelka nista ista..in pika...

res je zanimivo kako hofer in lidl loverji iscete teste blaga po netu in delate neke primerjave...in potem z njimi prepricujete druge da je vse enako ali celo boljse...

S čim nas pa ti prepričuješ?

z nicemer meni je vseeno kje ti kupujes svojo hrano...jaz ne bim testov s spleta da vem da je nutella ok...

V Lidlu imajo original nemško Nutello.
wink-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
enake kvalitete...my ass...zato pa ma različni rok trajanja iz kateregakoli razloga pač...

res je zanimivo kako hofer in lidl loverji iscete teste blaga po netu in delate neke primerjave...in potem z njimi prepricujete druge da je vse enako ali celo boljse...

z nicemer meni je vseeno kje ti kupujes svojo hrano...jaz ne bim testov s spleta da vem da je nutella ok...

wink-1.gif

mogoce...ampak je drazja kot v mullerju

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

wink-1.gif

mogoce...ampak je drazja kot v mullerju

Originalna je sigurno, mogoče je celo dražja, vendar mullerja nimam ravno za ovinkom, mimo lidla se pa vsak dan peljem v slubo.
wink-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.520
1.111
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Ane.

Še ena od danes:

Tablete za pomivanje posode: na testu je prvi somat 10v1, ki je 2x dražji kot drugi in tretji na testu, ki sta Lidl in Hofer (praktično identična ocena vseh treh). Vsi ostali finishi in somati so daaaaaleč zadaj...

Veš tisto ko pravijo: dobra roba se sama hvali
evil.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.520
1.111
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

ker hodim v druge trgovine kot hofer mi pri egu nic ne pomaga, ker smatram to za osnovno zivljensko dobrino...raje jem dobro hrano kot pa se vozim s premium avtom in kreditom do konca zivljenja...

je pa res malo grozno slišat da ljudje mislijo da hodiš v "boljše" trgovine da si lahko ego nabijaš...

kolko vidim je pred hoferjem vsaj polovica boljsih in drazjih avtov kot so moji...tak da tolko o egu...hoferistom pac okus hrane nic ne pomeni, jaz pa sem zahtevn...

Pa daj mi res sedaj povej, KJE ti kupuješ da ješ boljšo hrano? Me res zanima...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Travo je, kaj pa drugega..wannabe frajer. Pa zanima se za rabljene avte, ni važno, če je zgonjen, samo da se je Jankoviæ v njemu gonil
evil.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Ane.

Še ena od danes:

Tablete za pomivanje posode: na testu je prvi somat 10v1, ki je 2x dražji kot drugi in tretji na testu, ki sta Lidl in Hofer (praktično identična ocena vseh treh). Vsi ostali finishi in somati so daaaaaleč zadaj...

Veš tisto ko pravijo: dobra roba se sama hvali
evil.gif

VETO!

Ni vecjih smeti od Hoferjevih tablet za pomivalni stroj - razen ce so v Sloveniji druge kot v GB.

Tolk svinjskih kozarcev iz stroja nisem videl ze od tistih prvih pomivalnih strojev leta '90... Tri pranja z spodobnimi tabletami sem rabil da so bili nazaj normalni kozarci.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Citat:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

wink-1.gif

Saj nemška ni originalna...
evil.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

ker hodim v druge trgovine kot hofer mi pri egu nic ne pomaga, ker smatram to za osnovno zivljensko dobrino...raje jem dobro hrano kot pa se vozim s premium avtom in kreditom do konca zivljenja...

je pa res malo grozno slišat da ljudje mislijo da hodiš v "boljše" trgovine da si lahko ego nabijaš...

kolko vidim je pred hoferjem vsaj polovica boljsih in drazjih avtov kot so moji...tak da tolko o egu...hoferistom pac okus hrane nic ne pomeni, jaz pa sem zahtevn...

Pa daj mi res sedaj povej, KJE ti kupuješ da ješ boljšo hrano? Me res zanima...

ok da nebom zabredli dalje v debato..OKUSNEJŠO- IZVIRNO znamko hrane...in ne ostalih generikov

guardy

Guru
3. avg 2007
8.520
1.111
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

VETO!

Ni vecjih smeti od Hoferjevih tablet za pomivalni stroj - razen ce so v Sloveniji druge kot v GB.

Tolk svinjskih kozarcev iz stroja nisem videl ze od tistih prvih pomivalnih strojev leta '90... Tri pranja z spodobnimi tabletami sem rabil da so bili nazaj normalni kozarci.

Res? Pri meni so kristalno čisti, ravno danes zjutraj sem nazadnje zlagal v omaro... Da nimaš ti problem s tisto tekočino za sijaj
grin1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

VETO!

Res? Pri meni so kristalno čisti, ravno danes zjutraj sem nazadnje zlagal v omaro... Da nimaš ti problem s tisto tekočino za sijaj
grin1.gif

Klinc, mogoce se pa "high-end" tekocina za sjaj namenoma grdo obnasa do "klosharskih" tablet za pranje - nikoli ne ves! Jebeni neo-kapitalisti... or something
smile-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
smo imeli ene tri leta en angleški pomivalni stroj. čisto vse en qrc je bil, kakšne tablete smo not dali, kozarci so na kocu nili za v smeti
hvala qrcu, da je crknil in imamo seda nemca. vsaj 5 x boljši kot pa tisi angleški jajc. pa še tih je. pa tudi skoraj en qrc katere tablete not damo. so kozarci vedno čisti ( ostala posoda seveda tudi )