Mislm da mas nekje v meniju da sprozis update.. pa ce se prav spomnim mu dolocis ali pobira podatke z wifi ali pa sd.. in zadeva traja - tko da ta “updejt” naredi enkrat ko se bos nekam peljal cca 30 minOk, fajn to. Kaj samo naložim mape iz uradne vw-jeve strani, vtaknem v slot in je to to?
Najbrz butast vprasanje - podatki se z SD kartice prepisejo nekam? Lahko kartico ven potegnem pa dam naprej kolegu z istim avtom? Al morva imet vsak svojo? Discover pro navigacija.
pa kako skopiram musko na radio? Mp3 pa na kartico?
Discover pro (mal na pamet)Ok, fajn to. Kaj samo naložim mape iz uradne vw-jeve strani, vtaknem v slot in je to to?
Ok. potem pa ničUpdate lahko sam dvigneš na višjo verzijo, je pa za povprečnega uporabnika to nepotrebno (razen če so kakršne koli težave s stabilnostjo oz splošnim delovanjem enote), saj vizualnih izboljšav tako ali tako ne bo. Jaz dvignem samo v primeru, kadar odklepam App connect in če za trenutno verzijo SW-ja, ki je v avtomobilu ni na voljo patcha.
Aja, pa ta *partial pokritost za SLO je kr nekaj. Z full Evropo je SLO pokrita detaljno, ne glede na opis.
Jaz sem pustil samo Slovenija, Nemčija in Anglija in ostane še pa še prostora.Te bom malo popravil - vse kartice so prenosljive iz avta v avto. Ni pa jih možno kopirat. Govorim o Discover Media prve generacije - manjši zaslon (oznaka na kartici je AT) in o Discover Media druge generacije - večji zaslon (oznaka kartice je AS). Za Discover PRO pa se, kot že rečeno, lahko uporabi katera koli 64 GB kartica, ki se po posodobitvi potem itak odstrani. Oboje velja za VW in Škodo, pri Seatu pa je zadeva malenkost drugačna.
Tudi na original 16 GB SD gre nova verzija Evrope, potrebno jo je malenkost "obrezat". Greš v mapo /maps/00/sds/ iz katere pobrišeš folderje z jeziki, ki jih ne rabiš, recimo IT, FR, ES...