Če te prav razumem, je bolje da kupim 8GB DVD.
Preko DVD sem enkrat že updatal, pa je trajalo kar cca. 2h če se prav spomnim. To je tudi razlog, da sem želel updatat preko SD.
Mimogrede, lahko updatam pri ugasnjenem avtu??
HW imam: H30
Sw: 6270
part num: 1t0035680r
KSZKaj posodobitve VW zemljevidov niso več dostopne? Ker mi VW linki od zadnjih 10 strani te teme ne dečuje več...
Pa tudi z googlom nekaj ne najdem tiste strani,kjer si izbral avto, nato navigacijsko enoto in nato dolpotegnil zemljevide...
So to pri VW ukinili? Iščem pa .de stran...
Edit: Eh, pozabite... Ko sem v google vpisal malo drugačne iskane besede, je bil prvi zadetek pravi... Se posipam s pepelom... Stran pa je ta: https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/int/en/index.html... So to najnovejši zemljevidi?
Ok, to verjetno res kar drži.Ima smisel.
se vedno je integracija original multimedie boljsa kot Android Auto.
Brez kartice pa sigurno ne bo šlo, pa tudi nikoli ni delala navigacija, ena od opcij nakupa sd kartice:Sem že gledal na slovenski strani, pa je omenjena originalna kartica, ki pa je seveda nimam. Govora je tudi o zakupljeni storitvi MapCare.
SEAT slovenija
Ko sem prvič (pač firbec) vključil navigacijo, je pač prikazalo zemljevid in ni nič pisalo. Nisem pa je preizkusil, da bi preveril, ali tudi dejansko navigira.Najprej si napisal, da ti je na začetku navigacija delala, sedaj pa ne več oz niti nimaš kartice. To dvoje ne gre skupaj. Če ti manjka kartica, potem ti navigacije že na začetku nebi delovala.
Sicer pa pri Seatu je malo drugače - ne paše kartica od Škode oz VW, tako da moraš gledat izključno za Seata.
Točno tako.....Drži, pri standard verziji mora biti kartica ves čas v reži in mora biti "original". Če pa imaš Navi system Plus, potem pa se podatki instalirajo iz kartice v sistem. V tem primeru rabiš navadno 32gb sd kartico katero po instalaciji odstraniš in navigacija deluje brez SD.