V VW Passatu (2015) imam Dicscover PRO (gen.2) s starimi kartami... Kupil sem novo kartico - Samsung EVO (32GB) - enaka kot je trenutno v avtu in s pomočjo DiscoverCare aplikacije naložil karte na novo kartico - novo kartico sem kupil, da ne bi kaj zajebal pri brisanju iz stare kartice; bolje stare karte kot nobene
DiscoverCare mi je oblikoval mapi na kartici Mib_1 in Mib_2 ter še dodatni dve datoteki... Če sedaj zamenjam kartici... Ali je potreben še kak ''update'' v avtu ali DiscoverPro bere karte direktno iz kartice. Raje vprašam vnaprej, da ne bom jutri izgubljal živcev ko bom poizkusil...
Kot sem malo (površno) bral se včasih pojavi problem ker sistem ne bere drugih kartic kot originalnih od VW - kako je s tem? Sam imam v avtu trenutno enako kartico - Samsung EVO (32GB)... Ali so te kartice na kak način ''kodirane'' iz strani VW ali sistem normalno bere tudi druge kartice? Ali je potrebno original kartico odstraniti ter vstaviti novo ali lahko (prostor imam za dve SD kartici) novo samo dodam?
Se opravičujem za ''neumna'' vprašanja ampak se prvič ukvarjam s tem pa bi rad pridobil čim več informacij, da se malo pripravim na bentenje jutri...