Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kaj bi zjebal? Vse je uradno, originalno. Zadevo posodabljaš preko uradnega portala, nima kaj it narobe. Če ti javi posodobitev jo izvedeš, če ne, potem si že na najnovejši verziji. Tu ni nobene posebne filozofije.
kje pa dobit logote za naše postaje pa nebi vedel. Sicer sem videl da jih imamo v naših službenih škodah, tako da je dejstvo da so na voljo tudi za slovenske postaje. Po mojem bi to znali vedet na pooblaščencu.
Nekaj časa nazaj so bili na VW strani tudi za Slovenijo, sedaj jih ni več, zakaj tako ne vem, evo tukaj jih potegni dol, sem si jih jaz takrat shranil k sreči, lp Boštjan.
Janch: moj radio še nima DAB-a, zato tudi logotipov ne more prenesti. Ima "samo" AM in FM in zato ne more prenesti logotipov prek postaj samih. Imam še starejši model radia, kjer je treba baje ročno te postaje prenesti na radio in so potem tam shranjene.
Čist enostavno, te slikce od postaj daj v eno mapo, to mapo daj na sd kartico, potem s tem v avto in v nastavitvah na zavihku station logos na radiu potem samo vnesi za vsako shranjeno postajo njen logos....evo še video.....lp
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.