VW ki se lahko vžge

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Dobil sem tako obvestilo.Kaj naj to pomeni?Že prej sem bil nadlegovan da naj posodobim programsko opremo.

Priponke

• WV.pdf
    1,1 MB · Ogledi: 481

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Da najameš odvetnika za najmanj 200 EUR na uro, ki ti bo razložil, kar so napisali. :p

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Saj ti piše, kaj to pomeni... pač klasičen vpoklic.

Kar se pa programske opreme tiče... ne vem, kako bo v Sloveniji. V Nemčiji tistim, ki se nočejo odzvati na vpoklic, grozi odvzem tehničnega dovoljenja.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Močno upam da tudi v Sloveniji poberejo homologacije/tehnične tistim ke se ne odzovejo vpoklicu zaradi goljufive programske opreme...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Močno upam da tudi v Sloveniji poberejo homologacije/tehnične tistim ke se ne odzovejo vpoklicu zaradi goljufive programske opreme...

Pač iz pooblaščenega servisa direkt do tunerja? Vidiš smisel? Tisti ki tega fixa ne bo hotel imeti ga pač ne bo imel. Služili bodo tunerji. Nič ne moreš, žal. Dokler bodo na cesti vozila od EURO1-EURO4 ne vidim smisla.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Osebno mislim, da bi relativno malo ljudi šlo do tunerja. Ignorirati vpoklic in čipat avto ni primerljivo (nekaj je brezplačno, drugo pa sploh ni poceni).

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Jaz pa mislim drugače, tistim katerim je vseeno že tak imajo fix-e gori. Tisti kateri pa nočejo fixov ker pač vedo zakaj gre in kaj to pomeni to in kaj ti fixi prinašajo bodo si pa to šli potem do tunerja uredit če jih slučajno država prisili. Nihče ne govori o čipu, gor jim bodo naložili nazaj pač zadnji "tastari" SW. Tako bi jaz naredil če bi bil tukaj zraven ampak (še) na srečo nisem. Se pa mi zdi da se seznam pri različnih znamkah iz meseca v mesec širi...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Nekaj zahteva vložen denar in čas, drugo je pa brezplačno in ne vzame nič časa. 10000% sem, da večina teh, ki trenutno ignorirajo vpoklic, po softwareskem popravku ne bi storila popolnoma nič. Verjetno ne bi opazili nobenih razlik in bi jim bilo škoda denarja ter časa. Seveda se pa vedno najde par ljudi, ki bi za vsako ceno radi dosegli svoj prav... ampak to je pač manjšina. Še enkrat preberi moj komentar... večina ne bi vlagala denarja in časa za povrnitev originalnega stanja, manjšina pa bi. Če torej v Sloveniji tisoč ljudi ignorira vpoklic, jaz pravim, da bi se jih več kot 500 sprijaznilo z novim softwareom, ti pa praviš, da bi jih šlo več kot 500 takoj k tunerju. A še vedno misliš, da imaš prav?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.276
4.104
113
Sicer pa če imaš update pa egr crkne ga vw brezplačno menja. Obratno pa ne.

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Mislim da je v ozadju samo kako čim preje dobiti voz v pooblaščeno delavnico kjer bi mu skrivoma zadali smrtonosni update za skrajšanje življenske dobe agregata.
Danes magnetno stikalo,čez dva meseca odvodna cev od špecialne legure prosto po Kamiondžije II. part 5.