VW Amarok, pick up

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Je precej podobnega na voljo:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5787777&show=1
Pa še dodgi, chevyji... ima toga. Jaz bi ga takoj imel, če bi bila možnost.

30k za 8 let star jajc...hahahhaa

Da se ti ne bo zaletelo. Tale 8 let star jajc lahko vleče dobrih 9 ton, za razliko od amaroka, ki zmore 2,8 tone. Kako je z uvozom in kakšne so dajatve pa si lahko hitro izračunaš, zato so takšne cene pri nas. Popolna bedarija. Če bi imeli vsaj kakšnega svojega proizvajalca avtomobilov...

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
To moraš vedet, preden ga kupiš. F350 in večje imajo običajno firme, kmetje itd. Takšni, ki potrebujejo s sabo pri delu veliko opreme in tako naprej. Ampak tu itak nima smisla razglabljat o tem.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Pa dajmo s stereotipi
rolleyes-1.gif

Verjameš ali ne, tudi dizle se da dobit.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
še enkrat. kdo to uporablja? pa naj bo diesel z 2l porabe.

v hosto se gre s traktorjem, strojem, kamionom, nivo..

še nisem videl gozdarja k bi prišel v obleki, usran, iz usnja ven, zadi pa na kesonu motorke itd..pa da to čudo stane 50k.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Za firbec ... je to sploh vozno z B kategorijo?

Ne, rabiš izpit za tovornjak (ne vem pa kako je potem z omejitvami, če se že šteje kot tovorno vozilo)

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
To moraš vedet, preden ga kupiš. F350 in večje imajo običajno firme, kmetje itd. Takšni, ki potrebujejo s sabo pri delu veliko opreme in tako naprej. Ampak tu itak nima smisla razglabljat o tem.

hysterical-1.gif

pa ja, to je standardno vozilo SLO kmeta.
17758-icon_confused.gif

lp

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Hočeš povedat, da pri solati ni konkurence?
sprasujem se.gif

Od kod se jemljete?
confused-1.gif
Sploh pa bodi tiho. Če pogledam, sem edini vsaj napisal, kar prodajalec Amaroka ni vedel in je ggg spraševal. V resnici pa je celo temo odprl v napačnem podforumu. Moral bi jo ali v Ekonomskem kotičku ali pa kar v Čveku., ker tema je sicer zašla. Osnovna misel je, da so prodajalci avtomobilov vsaj leni, če ne celo zabiti. Menda ja zahtevaš, da vsaj nekaj ve o izdelku, ki stane toliko kot 25 ton solate v maloprodaji. Še branjevka ti pove kakšna je, pa kako jo je najboljše pripraviti, ker mogoče zaradi vremenskih neprilik ni superdupertipitopi, torej še malce zraven?

Ali pa si prodajalec avtomobilov na Celovški 228, kateremu sem pred 14 dnevi malce stopil na žulj, ko je vprašal zakaj se kupuje že peti avto po vrsti z relativno malo kilometri. Odgovor je bil jasen, iz izkušenj začnejo takrat avtomobili razpadat.
evil.gif
Pa ni vedel, kakšne barve so bile v prejšnji generaciji, pa ponujal kar neke stvari. Dosegel je vsaj to, da se bo šlo po ponudbo še k Lost1 (pa brez skrbi, ne bo vedel kdo). Mogoče pa tam še prodaja kdo, ki ni tipično neveden prodajalec avtomobilov.

Sicer so pa tam na Celovški ustrelili kozla še pri servisu, ko so zaračunali notranje čiščenje avtomobila, pa je prišel ven slabši kot pa je moj avto umazan. Če se ne bi mudilo, bi dobili pritožbo, tako pa so za tistih nekaj evrov pustili še en slab vtis tisti dan.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Mislim da ja, če se v homologacijo vpiše nižja nosilnost (skupaj do 3.5 tone). Kaj delaš s prikolico je pa itak druga stvar.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Lahko bi bilo, ker potem "navadnega" avta praktično ne potrebuješ, pa še s traktorjem ne delaš gužve po cesti, če rabiš samo kaj peljat na kesonu/prikolici. Trenutno so najbolj aktualne polne prikolice drv. Seveda ni traka ali dveh za čez in vse skupaj je zelo zabavno, ko skače po naših luknjah.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Mislim da ja, če se v homologacijo vpiše nižja nosilnost (skupaj do 3.5 tone). Kaj delaš s prikolico je pa itak druga stvar.

Sem šel malo brskat. Tule lastniki pišejo, da je samo avto s polnim tankom okrog 8000 lbs, kar je 3.600 kg. Tako da je izgleda potrebna kar C kategorija. Vprašanje je, kaj je v tem primeru z omejitvami hitrosti, tahografom, itd.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Ali pa si prodajalec avtomobilov na Celovški 228, kateremu sem pred 14 dnevi malce stopil na žulj, ko je vprašal zakaj se kupuje že peti avto po vrsti z relativno malo kilometri. Odgovor je bil jasen, iz izkušenj začnejo takrat avtomobili razpadat.
evil.gif
Pa ni vedel, kakšne barve so bile v prejšnji generaciji, pa ponujal kar neke stvari. Dosegel je vsaj to, da se bo šlo po ponudbo še k Lost1 (pa brez skrbi, ne bo vedel kdo). Mogoče pa tam še prodaja kdo, ki ni tipično neveden prodajalec avtomobilov.

Sicer so pa tam na Celovški ustrelili kozla še pri servisu, ko so zaračunali notranje čiščenje avtomobila, pa je prišel ven slabši kot pa je moj avto umazan. Če se ne bi mudilo, bi dobili pritožbo, tako pa so za tistih nekaj evrov pustili še en slab vtis tisti dan.

Jaz sem imel na tem naslovu dobre izkušnje do zdaj, tko da, mogoče sem jaz dobro naletel ali pa ti slabo.
Mimgrede, avto se ne kupuje sam, od kod vam to "se kupuje"?

Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Ne ti čez Horljučanke...
grims-1.gif
Nč proti Horjulčankam al pa Horjulcem, sploh ne. Saj veš, ni ga mulca čez Horjulca.
nahrung002.gif

Nisem še videl babe, ki bi tolk alkohola nesla, kot Horjulke. Nalita k bana, ko sliš polko...

Nazadnje urejeno:

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
evil.gif

Jaz sem imel na tem naslovu dobre izkušnje do zdaj, tko da, mogoče sem jaz dobro naletel ali pa ti slabo.
Mimgrede, avto se ne kupuje sam, od kod vam to "se kupuje"?
Ker je tako vprašal?
confused-1.gif
Mimogrede, mišljen je nakup novega avtomobila. Ta »stari« so imeli okrog 120.000km.

Saj pravim. Tam so včasih znali poskrbeti za stalne stranke (od 96 leta že pet novih avtomobilov, za šestega se pa še ne ve, če bo tam kupljen). Včasih je tam delala gospa, ki jo je tudi motošport zanimal in je hodila na dirke, pa je šla v pokoj. Zdaj pa ....
tongue-1.gif