Tisto s pijačo ni bilo po mojem nič ekstra. Najprej je pil. Potem pa še en orng požirk višek pa ven in flaša stran. Vsaka deka šteje.
A ti sploh veš, kok pogosteje so testirani kolesarji napram drugim športom? Moja trditev je kar res. Tud en večjih strokovnjakov za antidoping pri nas je enako povedal. Procent pozitivnih testov je enak v vseh športih. Da nogometa niti ne omenim. Amerika in testosteronski čudeži pa sploh niso za omenjat.to pa ni res. Če bi bil procent v vseh enak bi tudi premo sorazmerno imel ujete v vseh športih enako. Se strinjam, da je v vseh športih doping, ni pa ga v vseh v enaki količini.
In s tem boš zaključil? Tudi OK, sam res se ne oglašaj v takih temah potem. Za svojo trditvijo pa stojim.testirajo jih z razlogom bolj, se ti ne zdi?
Tvoja trditev ni pravilna.
Pa kako novodobno študijo prilimaj. 2005 je že davno pase. Leta 2005 je bil našpikan cel peloton.
Ja, lepo piše, da kolesarstvo ni najbolj usrano, je pa definitivno najbolj testirano.kaj je zdaj kalbo? Z mano se resno ne da? Če pa sem ti študije prilimal in ti kontra dokaze tvojim trditvam dal (katerih nisi čisto nič podkrepil z izsledki).
To morš verjet, če hočeš še spremljat zadevo, jebiga. To vlačit v vsako temo o kolesarstvu in trdit, da pa drugi športi niso umazani je pa tud neumnost. Kdor verjame, da so vsi fuzbalerji čisti je pa res naiven, pa ne vem če fuzbalerjem hodjo zvonit ponoč na vrata z lončki v rokah.No, govorit, da je lata 2005 bil našpikan cel peleton, danes pa ne ali pa da je manj, je metanje si peska v oči. Moraš bit res naiven, da to verjameš, pa naš Roglič in Pogačar gor ali dol. Če pogledamo samo seznam slo. športnikov ki so jih ujeli v zadnjih 10 letih, jih je od skupno 19 dopingiranih kar 10 iz kolesarstva. Je pa res, da je doping v vzdžljivostnih športih (kolesarjenje, atletika, tek na smučeh) precej bolj razvit, kot pri ostalih, saj prinaša tudi največ napredka. Že za radi afere Aderlass se kar nekaj kolesarjev in kolesarskih delavec pri nas (upravičeno) trese...
Ali si butelj ali pa se delaš.Ja, lepo piše, da kolesarstvo ni najbolj usrano, je pa definitivno najbolj testirano.
Ne vem zakaj se izmišljuješ in praviš, da je kdo to rekel. Ti si rekel, da so vsi športi tam tamz dopingom, mi pa pravimo, da ni res in je kolesarstvo med najbolj izpostavljenim za to poleg atletike, bodybuildinga in olimpijskih dvigov. Od daleč bi rekel, da šport, ki zahteva več tehničnega znanja od surove moči, tam bo manjši vpliv dopinga zaradi manjše pogojenosti za rezultat.To morš verjet, če hočeš še spremljat zadevo, jebiga. To vlačit v vsako temo o kolesarstvu in trdit, da pa drugi športi niso umazani je pa tud neumnost. Kdor verjame, da so vsi fuzbalerji čisti je pa res naiven, pa ne vem če fuzbalerjem hodjo zvonit ponoč na vrata z lončki v rokah.