Vsi,ki ste že sprobali Carjevo gostilno...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
moram carja vprašat kaka mačka je škorpionka.

a je tigrica al garfild

Včasih je bila bolj Garfield, zdaj pa res bolj na tigrico vleče... Namesto repa je pa jezik...
evil.gif


Lahko ti povem, da garfild definitivno ni... za pravo tigrico ji pa rep manjka
grims-1.gif

s temle jezikom bi se še pa keber s tabo strinjal
hysterical-1.gif


no, pa dost o men, softi je že informiran kaj sm
hysterical-1.gif
 

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Ker tebe takrat, ko sva bila s Softijem, ni bilo...

Aja, sorry, samo s to opico ki se samozadovoljuje, ne boš privabil družin...
 

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:

...
bi dober prebranac in to sorto. pejt k čadu
bi dobro pečenko. pejt k blažu
bi dobre zrezke v omakah, mogoče biftek z gobami. pejt v mavčiče k viliju
bi lep ambient, mir, ne preveč drena, mogoče sprehod, pejt k carju
...
adam ravbar, kratochvil, jurman..to je pa vse tko k parma, sam v večjem merilu. to so zjodlane gostilne, pivnice, ki nimajo veze z dobro hrano...


Da fak? A ker zgoraj nastete so pa vrhunec kulinaricne umetnosti? Ja, res je, pri Blazu so ze stestirali za Michenlinovo zvezdico, pa so ugotovili, da je kraca bila malo predolgo pogrevana. Je bil ze spet Primoz v kuhni, kaj naj
smile-1.gif
In, resno, kdaj si bil nazadnje pri Čadu? Mene vidijo več ne sploh. Toliko, kolikor so se oni pokvarili pa ne vem kako se lahko.

Z vsem dolznim spostovanjem, ampak to so gostilne za folk, ki zraven narocijo liter domacega refoska kot kvalitetno vino, pa eno radensko. Pa veliko mora biti, prebavljivo, pa ne vec kot 6 EUR na osebo. S cemer naceloma ni nic narobe, ampak oznacevati jih pa kot gostilne z "dobro hrano" je pa enako, kot da bi rekel, da je McDonalds "soliden, se kar zdrav nacin za hitro poslovno kosilo". :S Vse so sprejemljive, ce ciljas na kvantiteto in prebavljivost, da bi bile pa kaj posebnega pa - um, ne.
 

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
No, pri besedi "prebavljivo" so se najine poti ze razsle. Prebavljivo (pa se kaj vec) znam tudi sam narediti...
smile-1.gif
"Gostilna", ki ima fritezo (za pomfri, pohanega piscanca in dunajce) bi morala biti oznacena kot "krmilnica", ne pa gostilna.

Je pa res, da je (vsaj glede na gostilne opisane v gurmanskem koticku) to edino primerno za 95% ljudi tukaj.
 

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Slovenet je kar lepo bil v Dobenskem hramu in sicer v nedeljo (predvčerajšnjim) na kosilu.

Kot sem že nekje drugje zapisal, lokacija je res bolj bogu za hrbtom, sem se prepričal, da pravzaprav ne živim ravno v rovtah. Postrežba in hrana sta v redu. Ambient še nekako najbolje izpade, vse pohvale za notranjo ureditev. V jedilne liste bi pa Car lahko malce več investiral, men delujejo kot seznam za v štarcuno. Telečja pečenka je bila zelo okusna, sladica pa tud.
 
Nazadnje urejeno:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Wienner šnicli so res tipična hrana, ki jo skoraj vsi papcamo. Jaz ponavadi pogledam, če imajo kakšne bolj specialne.

Če ma gostilna samo fritezo in prodaja samo wienner šnicle, pol je bolj slaba gostilna.
 

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Če ma gostilna samo fritezo in prodaja samo wienner šnicle, pol je bolj slaba gostilna.


Narobe si me razumel. Ce gostilna SPLOH ima fritezo, potem je krmilnica.
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sori, sam na gostilne se spoznaš ko amrica u [censored]..

vse gostilne imajo fritezo, mikrovalovko in predvsem osnovni tamni umak za vse sorte omak.

izjema so bureki.
 

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ja, jasno. Vse gostilne majo to
frown-1.gif
In uporabijo pri pripravi vsakega obroka.

Fak, nekateri pa tudi vse pozrete. Pa topla malvazija in ohlajen refosk sta tud zakon, ane?
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne vem no.
moram priznat, da nekaj let nisem jedel po gostilnah, ker sem se prenažru gostinske hrane.
pa recimo, da imam nekaj prijateljev, ki imajo gostilne in vem kako pripravljajo hrano

kot sem rekel. zate je zakon sedem domačih njokov v sveži domači zelenjavi, ala paprika, paradižnik in to sredi decembra.
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.126
6.951
113
pri taščici
normalno, saj paradižnik je že tri mesece lepo rdeč, njoki niso še nikdar šli čez roke.....

Moram enkrat iti na hrib, katerga sem praktično skoraj 30 let gledal iz pred rojstne hiše....
 

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz..

jst grem v nedeljo spet h Carju
cheer.gif
upam, da bo lepo vreme, da se bo dol vidl na centr.
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
not.
carju pošljem sliko in pustim telefon.

take cica mace so pri nas v zimskem času redkost.
smile-1.gif


seveda pa lahko vedno na pm pustiš uro prihoda.