Vsi ki mislite, da ste hudi jebaæi

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Ravno nasprotno ! Rugelj je imel velikokrat prav, le pretiraval je rad. Kdor zadevo vsaj malo pozna, ve, da je imel ata kar prav.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
nekje je Dr. Rugelj povedal, da je potrebno žensko tako poseksati, da jo je potem potrebno politi z vedrom vode, da pride ksebi.
dečko je imel praktično vedno prav
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj teh alterjev ki serjejo po temi, pa ne boš opozorila?

se opravičujem, ker nimam sposobnosti ugotoviti kdo je alter. V vednost - uradno ni nobeden.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Najhujši jebaæi ne uporabljajo Alterja.
Mi pač nismo najhujši jebaæi, anede...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
To pa ni čist res. Jest poznam enga, ki je imel tud uradno več alterjev ....
wink-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Ravno v petek sem prebral njegovo knjigo Dolga pot (1977). Začel za foro, potem pa (pre)bral v 3. urah. Vidi se sicer da je pisana v času bratstva in enotnosti, saj omenja samoupravne interesne skupnosti in podobne fore, ampak samo v luči sedanjih Centrov za socialno delo (sicer napisana izjemno kritično in politično nevtralno).
Po vsebini je pa izjemno aktualna (opisuje problematiko reševanja odvisnosti od alkohola, tobaka, debelosti ipd). Tip je milo rečeno klasik: moramo mu priznati da toliko alkoholikov k je on zrihtal v zadnjih 30. letih jih vsi ostali psihiči v ex-Yugi niso skupaj. Po vsebini pa fura problem alkoholizma neindividualno, torej kot splošni druž(inski) oz. družbeni pojav. Način zdravljenja pa temelji na klasični Heglovi teoriji lepe duše (če je kdo tega filozofa kdaj študiral) - seveda ne piše o tem, ampak prakticira to teorijo. Bukva je z eno besedo fenomenalna, priporočam vsaj hitro branje, zelo poučno če znaš malce kritično brati.
Skratka tip je bil pred časom - verjetno je sicer tudi marsikaj ušpičil, ampak glede nekaterih izjav se pa strinjam da je legenda.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113

kladu

Pripravnik
10. feb 2010
60
0
6
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Kully pravi:
Citat:
Uporabnik MayheM pravi:
Poglejte kaj pravi pokojni dr. Janez Rugelj. https://www.youtube.com/user/GoreJanez#p/u/14/ejYg6Ev_45Q

Če ženska ne doživi vsaj 5 do 10 orgazmov ste zanič jebaæi!

Po 4. orgazmu brez moči, po 5. so nepremične in po 6. samo še cvilijo...
Ti pa še nisi sprobal dosti žensk ane?
Poznam par takih, ki ti po 20tem orgazmu vpijejo šeeee
evil.gif

Dobr so te nahecale
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik kladu pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Kully pravi:
Citat:
Uporabnik MayheM pravi:
Poglejte kaj pravi pokojni dr. Janez Rugelj. https://www.youtube.com/user/GoreJanez#p/u/14/ejYg6Ev_45Q

Če ženska ne doživi vsaj 5 do 10 orgazmov ste zanič jebaæi!

Po 4. orgazmu brez moči, po 5. so nepremične in po 6. samo še cvilijo...
Ti pa še nisi sprobal dosti žensk ane?
Poznam par takih, ki ti po 20tem orgazmu vpijejo šeeee
evil.gif

Dobr so te nahecale
grin1.gif
Kar tolaži se s to mislijo
grims-1.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
huh, glede na to kako dober si, pustimo grenak priokus samohvale, sem si ob vsem tem skorajda zaželel da še mene na suho napičiš.

ko boš pa nato na alterju objavil moje gole slike bo pa itak cela zmaga...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
confused-1.gif

Ne vem no, kje ti vidiš kakšno samohvalo?
Vse kar sem želel povedati je le to, da je Rugljeva izjava brezvezna, ker imaš N različnih žensk. Od takih, ki jim ne pride, takih, ki jim pride 1x, takih ki so po parih orgazmih hin in takih, ki nimajo nikoli dosti.

Ne vem zakaj nekatere to takoj zaboli? Foušija, ker še niso srečali ženske, ki ve zakaj jo ima? Ali prevladuje miselnost "ker se meni to ni zgodilo, to ne obstaja".
bonk.gif