Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja to si ti verjetno našel ceno za Si.Navigator. Kaj bi brisal? Saj imaš lahko oba programčka za navigacijo na telefonu! Lahko jih imaš 5 če ti paše, to so samo programčki kot ostali. Le uporabljal boš verjetno le po enega naenkrat.

D0c

Zelenc'
26. jan 2008
14
0
1
brisal zaradi prostora sem mislil
smile-1.gif

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Prvo instaliraj PC suit po navodilih, pol pa priključi telefon. Če je vse normalno bi moralo delovat.

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Mene je tudi tole full matralo! Ene 20-krat sem probal, pa zbrisal in na koncu je ratalo, zdajle dela vse bp!

ilovemura

Zelenc'
19. jan 2008
12
0
1
Vse naredim po navodilih vendar ne rata!!!!!

Sem poskušal večkrat ponoviti!!!!!!!!

Newerjtno!!!!!

lp

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
432
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Drajverji se dajo tudi sami poinštalirtat...prek neta. Ko te winsi vprašajo, ali se dovoli dostop do neta se izbere ja...v tem primeru se VSi drajverji poinštalirajo prek neta. Seveda pa potem še zmeraj nimaš PC suite. (ne vem, zakaj bi ga rabil sploh)

_barbara_

Zelenc'
20. jan 2008
13
0
1
Portorož
Instalirala sem si tomtom. Sedaj pa bi si rada naložila kako karto od slovenije,italije in hrvaške.
Ampak tega sama ne znam. A bi mi prosim lahko kdo razložil kako to naredim?

Pa že v naprej najlepša hvala tistemu, ki se mu bo dalo to nardit
wink-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Samo z SEjevimi driverji so že od nekdaj problemi. Sploh ta m-Router rad povzroča probleme. To je ena redkih stvari, ki so pri Nokii boljše in bolj zanesljive. Meni se dogaja, da ga povežem, pa ga desktop suite ne zazna. Enako se mi je že včasih dogajalo z K750i na drugem računalniku. Preko bluetootha mi pa P1i sploh ne uspe povezat. Je kak poseben postopek? Setup wizzard mi odpre samo naslednje okno z dolgim besedilom in možnost dokončaj, connect in ostali gumbi so pa sivi in ne morem niti kliknit...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.799
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Razmišljam o nakupu SE P1i pri Mobitelu v paketu 15.000 za 148€! V to je vključenih že nekaj pogovorov in prenos podatkov. Moj mesečni račun je približbo 60€, koliko tudi približno pride cena tega paketa. Mi lahko kdo pove, kdaj se izplača vzeti ta paket, da ne bi plačeval dve leti preveč?

D0c

Zelenc'
26. jan 2008
14
0
1
Kje se pa da dobit kaki update za software? Kaj ce to sam updatas se ti pol sploh velja garancija?

D0c

Zelenc'
26. jan 2008
14
0
1
je kdo ze kje opisal postopek instalacije Tomtoma ali wayfindera ker nisem ravno vseh 43 strani prelistal, al je kaki page ze kje, ker sem iskal pa nic nasel pametnega sploh pa ne za slovenijo
smile-1.gif
Kaj ta tomtom ko je na www.partis.si velja (TomTom Navigator 6 032 (8351) + Mape + Glasovi) ... kaj pa je to:
TomTom Symbian pack

Vsebuje:
TomTom.Mobile.V5.20.Multilanguage.S80.SymbianOS.Cracked-HSpda
TomTom.Mobile.v6.02.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA
TomTom.Navigator.v5.20.S60.SymbianOS.Cracked-PWNPDA
TomTom.Navigator.v5.20.S80.SymbianOS7.Cracked-PWNPDA
TomTom.Navigator.v5.20.S90.SymbianOS7.Cracked-PWNPDA

to je vse kar je na partisu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.