Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
mene pa zanima kateri telefon mi priporočate bolj sony ericsson p1i ali nokia n95 8gb rabil pa bi bolj multimedijski telefon saj vem da je nokia bolj multimedijski telefon SE pa pisarniški ampak se vseeno bolj nagibam k SE ker ima touch screen in kateri telefon je bolj kvalitetno izdelan kako je kaj z bateriju i tako dalje.

bato

Zelenc'
19. jan 2008
4
0
1
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Priklopi tulifon na stojalo in čez USB na PC, ki ga potem vidi kot zunanji disk. Potem pa lepo prenesi datoteke Totoma direkt na spominsko, se pravi F:/TomTom in F:/blabla
smile-1.gif

Potem TomToma ne rabiš nič instalirat, preprosto pojdi an eno ikonco v pripravljenosti --> več--> zamenjaj-->aplikacije in tu noter mora biti že Tomtom naveden. Voila. 5* prosim
write.gif

V mobitelu mam zdej to kar sm skoperu ampak neznam zagnat aplikacije:S

bato

Zelenc'
19. jan 2008
4
0
1
Citat:
Uporabnik kelih pravi:
mene pa zanima kateri telefon mi priporočate bolj sony ericsson p1i ali nokia n95 8gb rabil pa bi bolj multimedijski telefon saj vem da je nokia bolj multimedijski telefon SE pa pisarniški ampak se vseeno bolj nagibam k SE ker ima touch screen in kateri telefon je bolj kvalitetno izdelan kako je kaj z bateriju i tako dalje.

Meni osebno je P1i bol ušeč ga mam tut sam nevem zakaj ampak pač...

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
Citat:
Uporabnik kelih pravi:
sony ericsson p1i ima original not baterijo 1250mah če se ne motim ampak kaj pa če bi noter dal tole baterijo klik
bato a bi blo uredu če bi dal pol tole baterijo not pa kuk cajta misliš da bi telefon s to baterijo zdržal

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
nekje sem videl nokia n95 8gb na kateri je naložen filem spider man 3 in me zanima če se da dvd filme nalagati tudi na sony ericsson p1i in zanima me tudi če lahko ta telefon prebavi kartico 8gb

anze891

Zelenc'
9. jan 2008
11
0
1
lp...

Za budilko imam nastavljen Mp3 ker zjutraj zelo rad vidim, da me zbudi lep komad in ga poslušam do konca,
ampak pri SE p1 imam pa en problem, namreč GSM mi predvaja samo 20s komada potem se pa ugasne???
kaj je mogoče naštimat da mi bo predvajalo celo skladbo do konca??

hvala. Anže

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
mene pa zanima če komu dela oz uporablja progam "jzip", ker mene neki heca, namreč ko ga zaženem se ugasne

mobilrar pa mi stalno sitnari : "MIDlet v domeni ni zaupanja vredno zbirke MIDlet MobileRar ...."

a se je že kdo s tem hecal, lp, tnx

_barbara_

Zelenc'
20. jan 2008
13
0
1
Portorož
Zdravo.
Mene pa zanima,če bi mi lahko kako pomagali. Ura pri sporočilih je namreč za eno uro naprej, kot je dejanski čas.
a ve mogoče kdo kako se to nastavi,da bo pravilno?
nasploh uro mam pa točno

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Jaz sem imel sicer N73 (podobna osnova), pa mi je P1i veliko bolj všeč. Tudi kot multimedijski telefon. Edino za S60 je malo več programov na razpolago.

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik ilovemura pravi:
Mogoče ve kdo če se je mogoče s tem telefonom povezati v omrežje EDUROAM?
lp

Tudi mene to zanima, kakor sem se jaz igral sem na telefonu vse naštimal kakor piše, se pravi protokole ttls, pap, ... itd
samo nikakor se noče povezat. Potem sem si gor dal ročno še certifikat pa nč.
Tako da tudi mene zanima če se je komu že uspelo povezati na EDUROAM?
lp

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
Citat:
Uporabnik _barbara_ pravi:
on misli filme dvd format

in ker telefon omogoča gledanje DVD formata (mpeg-2)
Ja, lahko si kupiš 8GB M2 memory stick in zripaš dual layer DVD gor. Večjih trenutno ni. Samo malo nerodno je menjati kartico, ker imaš gor slike, dokumente, zvoke...

Spiderman na N95 8GB je 800MB za okoli 2h film. Saj za 320x240 resolucijo ne rabiš veliko. Je pa bolj elegantna rešitev kakšen 160GB iPod za te stvari...

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
432
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Halo??? Govora je o DVD formatu:

DVD-Video is a standard for storing video content on DVD media. In the U.S., weekly DVD-Video rentals first out-numbered weekly VHS cassette rentals in June 2003, illustrating the rapid adoption rate of the technology in the marketplace.[8]

Though many resolutions and formats are supported, most consumer DVD-Video discs use either 4:3 or anamorphic 16:9 aspect ratio MPEG-2 video, stored at a resolution of 720×480 (NTSC) or 720×576 (PAL) at 29.97 or 25 FPS. Audio is commonly stored using the Dolby Digital (AC-3) or Digital Theater System (DTS) formats, ranging from 16-bits/48kHz to 24-bits/96kHz format with monaural to 7.1 channel "Surround Sound" presentation, and/or MPEG-1 Layer 2. Although the specifications for video and audio requirements vary by global region and television system, many DVD players support all possible formats. DVD-Video also supports features like menus, selectable subtitles, multiple camera angles, and multiple audio tracks.

Vse ostalo so kompresije in približki, ki se jih da sedaj predvajat skoraj že na vsaki napravi, ki ima ekran.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.